Eindhoven

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Ook wij gaan op vakantie. Daarom is de winkel is gesloten van maandag 23 juli t/m maandag 6 augustus. U kunt in deze periode ook geen tweedehands spullen bij ons aanleveren. Vanaf dinsdag 7 augustus bent u weer van harte welkom.

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Eindhoven?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Eindhoven kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Ga naar alle (vrijwillige) vacatures

Nieuws en evenementen

Update voor 2019

7 januari 2019

Na een welverdiende vakantie zijn we vanaf dinsdag 8 januari 2019 weer open. De feestkleding en kerstversiering heeft plaats gemaakt voor nieuwe tweedehands winterkleding. Deze gaat meteen met 50% korting de deur uit. Een extra aanbieding in het nieuwe jaar. Kom dus gauw kijken. Ook allerhande andere artikelen: van boeken tot elektronica en van huishoudspullen tot schoenen: alle displays, schappen en tafels  zijn weer vernieuwd en aangevuld. 

(Smeed-)ijzeren slingerklok in de aanbieding!

10 december 2018

Deze (smeed-)ijzeren slingerklok heeft een mechanisch uurwerk en is ruim 200 jaar geleden in Duitsland gebouwd. Een antiquair uit Eindhoven schat de klok van vòòr 1800.

image1.jpg

Niettemin is de klok in goede staat. Een sterk staaltje Duits vakmanschap dus, al vertoont hij wel tekenen van ouderdom, waaronder vlekjes op de wijzerplaat.

U kunt deze klok hebben voor maar € 45! De opbrengst van de klok is in zijn geheel bestemd voor kinderhulp-projecten in Oost-Afrika.

image2.jpg  image3.jpg

Gratis kaarten voor jubileumconcert 3JS in Muziekgebouw Eindhoven

24 april 2018

Lever 3 j's in en maak kans op concertkaarten

De 3JS geven als ambassadeurs van Terre des Hommes gratis kaarten weg voor hun jubileumconcert op donderdag 17 mei in het Muziekgebouw Eindhoven. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, levert vóór 9 mei a.s. drie tweedehandsartikelen in bij de kringloopwinkel van Terre des Hommes aan de Leenderweg 88 in Eindhoven. Deze artikelen moeten alle drie steeds met de letter J beginnen: 3 j’s dus. Denk aan een jurk, jasje, jongensboek, juwelendoosje, jeans, of aan een jumbo-puzzel, jutezak, juslepel, jazz-muziek, judopak, jojo of een joggingbroek. De spullen moeten schoon zijn en in goede staat, zodat ze in de winkel weer verkocht kunnen worden.

Drie winnaars

Na inlevering ontvangen deelnemers een lot en doen zo automatisch mee aan de loterij. De trekking is woensdag 9 mei om 10.30 uur in de kringloopwinkel van Terre des Hommes. Er worden dan drie winnaars getrokken die ieder twee vrijkaarten krijgen. Winnaars krijgen automatisch bericht. Op de dag van hun optreden (17 mei) komen de 3JS bij de Terre des Hommes-winkel langs voor een meet & greet van 16.00 – 16.30 uur.

3js.jpg

Lustrum

De vrijwilligers van de Terre des Hommeswinkel in Eindhoven vieren dit jaar hun eerste lustrum. Via de winkelverkoop komt de laatste jaren zo een € 100.000 binnen. Dit geld wordt besteed aan projecten tegen kinderuitbuiting in Oost-Afrika. Ook de Volendamse band 3JS viert een lustrum. Het concert in het Muziekgebouw is onderdeel van hun jubileumtoer door Nederland ter gelegenheid van hun tienjarig bestaan.

Openingstijden

De openingstijden van de winkel zijn:
di-vr: 10.00-17.00 u
za: 11.00-16.00 u
Op 27 april (Koningsdag) en 28 april is de winkel gesloten

3jsposter.png