Gratis kaarten voor jubileumconcert 3JS in Muziekgebouw Eindhoven

dinsdag, 24 april, 2018

Lever 3 j's in en maak kans op concertkaarten

De 3JS geven als ambassadeurs van Terre des Hommes gratis kaarten weg voor hun jubileumconcert op donderdag 17 mei in het Muziekgebouw Eindhoven. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, levert vóór 9 mei a.s. drie tweedehandsartikelen in bij de kringloopwinkel van Terre des Hommes aan de Leenderweg 88 in Eindhoven. Deze artikelen moeten alle drie steeds met de letter J beginnen: 3 j’s dus. Denk aan een jurk, jasje, jongensboek, juwelendoosje, jeans, of aan een jumbo-puzzel, jutezak, juslepel, jazz-muziek, judopak, jojo of een joggingbroek. De spullen moeten schoon zijn en in goede staat, zodat ze in de winkel weer verkocht kunnen worden.

Drie winnaars

Na inlevering ontvangen deelnemers een lot en doen zo automatisch mee aan de loterij. De trekking is woensdag 9 mei om 10.30 uur in de kringloopwinkel van Terre des Hommes. Er worden dan drie winnaars getrokken die ieder twee vrijkaarten krijgen. Winnaars krijgen automatisch bericht. Op de dag van hun optreden (17 mei) komen de 3JS bij de Terre des Hommes-winkel langs voor een meet & greet van 16.00 – 16.30 uur.

3js.jpg

Lustrum

De vrijwilligers van de Terre des Hommeswinkel in Eindhoven vieren dit jaar hun eerste lustrum. Via de winkelverkoop komt de laatste jaren zo een € 100.000 binnen. Dit geld wordt besteed aan projecten tegen kinderuitbuiting in Oost-Afrika. Ook de Volendamse band 3JS viert een lustrum. Het concert in het Muziekgebouw is onderdeel van hun jubileumtoer door Nederland ter gelegenheid van hun tienjarig bestaan.

Openingstijden

De openingstijden van de winkel zijn:
di-vr: 10.00-17.00 u
za: 11.00-16.00 u
Op 27 april (Koningsdag) en 28 april is de winkel gesloten

3jsposter.png