Nijmegen

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de meer dan ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Nijmegen?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Nijmegen kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit. 

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Komt u spullen doneren?

Onze innamedagen zijn maandagmiddag, woensdag en vrijdag. In de maand december kunnen we helaas geen spullen aannemen.

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

Ga naar alle (vrijwillige) vacatures >>

Nieuws en evenementen

Burgemeester Bruls opent feestweek

20 oktober 2015

Op zaterdag 17 oktober is de feestweek van Terre des Hommes Nijmegen geopend door Burgemeester Bruls. Na veel mooie woorden van zowel de Burgemeester als Louk van der Vliet (voorzitter van de winkel) opende de Burgemeester de feestweek door de VR bril op de zetten voor de Terre des Hommes VR exprience

Een indrukwekkende korte film over een dag van het leven van een kindslaaf in een Keniaans gezin. De virtual reality-techniek (3D-projectie en een 360°-beeld) zorgen er hiermee voor dat de alledaagse onvrijheid, de intimidatie en het misbruik heel duidelijk voelbaar wordt. 

Het was ook het startsein van de verkoop van de spullen die bekende Nijmegenaren hebben gedoneerd. En deze hele week staat nog in het teken van het 5-jarig bestaan. 

Kom naar de Couwenbergstraat 129 en koop een boek dat eerder van Generaal Van Uhm was. Of een jurk van ex-nachtburgemeester Doro Krol, het t-shirt van Gers Pardoel of een gesigneerd boek en cd van Frank Boeijen. Wees er snel bij want op=op!

Terre des Hommes kringloopwinkel Nijmegen burgemeester vr experience Terre des Hommes kringloopwinkel Nijmegen winnaar 

Burgemeester bruls bekijkt de Terre des Hommes Vr Experience, terwijl er heel wat tweedehands spullen werden verkocht. 

Virtual reality experience bij lustrumviering

15 oktober 2015

Tijdens onze lustrumveiring op 17 oktober kun jij zelf  de unieke ‘virtual reality experience’ ervaring met VR bril bij ons in de winkel uitproberen! Met een Oculus Rift-bril en hoofdtelefoon, sta je middenin een Keniaans gezin en kun je zelf ervaren hoe een kindslaaf behandeld wordt. Niet eerder vertoonde virtual reality-techniek (3D-projectie en een 360°-beeld) maken de alledaagse onvrijheid, de intimidatie en het misbruik beter invoelbaar dan ooit.

Kom op zaterdag 17 oktober tussen 12.00-17.00 uur naar de Couwenbergstraat 129 en ervaar het zelf!

Terre des Hommes kringloopwinkel Nijmegen vr experience 

5 jaar Terre des Hommes Nijmegen

5 oktober 2015

Op 23 oktober bestaat de Terre des Hommes kringloopwinkel in Nijmegen 5 jaar! En dat viert de winkel met een heel bijzondere actie. We hebben bekende Nijmegenaren gevraagd of zij spullen wilden doneren. Zo hebben we een aantal unieke artikelen binnen gekregen.

Wilt u bijvoorbeeld een bijzonder aandenken van oud-premier Van Agt, een schilderij van Generaal Van Uhm, een gesigneerd boek inclusief CD van Frank Boeijen of het T-shirt van Gers Pardoel?

Nieuwsgierig? Kom zaterdag 17 oktober 2015 naar onze winkel. Burgemeester Bruls komt de lustrum feestweek officieel openen. Vanaf 12.00 uur is de winkel geopend en gaan alle gulle giften van de Bekende Nijmegenaren in de verkoop.

Met uw aankopen steunt u het project in Cambodja van Terre des Hommes.  Graag tot ziens in de feestweek van 17 t/m 24 oktober op de Couwenbergstraat 129 in Nijmegen.

Terre des Hommes kringloopwinkel Nijmegen vijfjarig bestaan