Oosterhout

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Oosterhout?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Oosterhout kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands boeken

De winkel in Oosterhout heeft ook een boekenwinkel. Voor het inleveren of uitzoeken van tweedehands boeken kunt u terecht op de Leijsenhoek 35.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Drukte bij de Terre des Hommes stand tijdens Wereld Kinder Dag Oosterhout

28 september 2015

Op zondag 27 september stond Terre des Hommes Oosterhout met een kraam op de Heuvel ter gelegenheid van Wereld Kinderdag Oosterhout. Het prachtige weer, de geweldige organisatie van onze vrijwilligers en het enthousiast publiek zorgden ervoor dat het een succesvolle dag werd. Het was erg druk bij de kraam van Terre des Hommes. Oud-Hollandse spelletjes zoals ballengooien en de grabbelton zorgde voor flink wat aanloop. 

Het was dit jaar de derde editie van Wereld Kinderdag Oosterhout. Deze dag staan in het teken van het kind. Tijdens het evenement kunnen kinderen op een leuke manier kennis maken met alles wat Oosterhout te bieden heeft

.Terre des Hommes kringloopwinkel Oosterhout Wereld Kinderdag Oosterhout