Westland/'s-Gravenzande

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Westland/'s-Gravenzande?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Westland/'s-Gravenzande kunt u dames- en herenkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

We zoeken nog een tweede Winkelcoördinator. Daarnaast zoeken we enthousiaste vrijwilligers die het liefst voor langere tijd en regelmatig een aantal uren per week onze goederen willen prijzen, sorteren en verkopen. Wilt u meehelpen, neem dan contact op met winkel.westland@tdh.nl of met Els Melchers 06-57333313

Nieuws en evenementen

Feestelijke Opening Terre Des Hommes Westland

23 mei 2017

Gisteren vond de feestelijke officiële opening plaats van de Terre des Hommes winkel in ’s-Gravenzande. Leerlingen van Openbare Basisschool de Driekleur hebben als afsluiting van een schoolproject de feestelijke opening van de winkel op 19 mei bijgewoond met als thema: Laten we herrie maken voor Terre des Hommes. Het was een geweldig spektakel, waarbij Terre des Hommes ambassadeur Dolores Leeuwin om 14.30 uur de officiële openingshandeling heeft verricht.

Voor de feestelijke opening was samenwerking met OBS de Driekleur gezocht. De groepen 5, 6 en 7 volgden de afgelopen week een project over Terre des Hommes. In dit project kregen de leerlingen informatie over de kinderhulpprojecten van Terre des Hommes. Daarnaast maakten zij een “Dierbare Dingen Doos”, waarin zij ook een “Ding” stopten dat zij schonken aan de winkel om te verkopen voor dit goede doel. Met dit project werd de kinderen zorg voor anderen en duurzaamheid uitgelegd.

In de Terre des Hommes winkel wordt eerste keus in tweedehands artikelen verkocht. De winkel wordt geheel gedraaid door vrijwilligers en de volledige opbrengst komt ten goede van de kinderhulpprogramma's van Terre des Hommes. De opening van de winkel is mede mogelijk gemaakt door Fonds Westland.

westland_terre_des_hommes.jpg

Terre des Hommes ambassadeur Dolores Leeuwin opende de nieuwe winkel

Paul Sosef van Stuc Vlak, Spuit Strak slaat de gong voor Terre des Hommes

2 januari 2017

Paul Sosef Stuc Vlak, Spuit Strak slaat de gong voor Terre des Hommes