Zoetermeer

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Zoetermeer?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Zoetermeer kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Onze specialiteit

De winkel in Zoetermeer beschikt over een collectie van zeer goede kwaliteit tweedehands sieraden.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

La Ligna cadeaucheque overhandigd aan winnaar

8 december 2016

De La Ligna cadeaucheque ter waarde van € 50,- is door één van onze vrijwilligers overhandigd aan de gelukkige winnaar de heer v.d. Poll.

Alle deelnemers aan deze actie hartelijk dank voor uw aankopen waarmee u helpt om kinderarbeid en kinderuitbuiting in Azië tegen te gaan.

Terre des Hommes kringloopwinkel Zoetermeer cadeaucheque vrijwilligers

In 1 week een nieuwe winkel

15 april 2016

Binnen een week is de Terre des Hommes winkel in Zoetermeer helemaal vernieuwd. 

Op 4 april werd gestart met het leeghalen van de winkel en het inrichten van een tijdelijke pop-up winkel zodat de verkoop gewoon door kon gaan. In de oude winkel werd intussen hard gewerkt aan een eigentijdse uitstraling. Dank zij de inspanning van een aantal vrijwilligers kon de vernieuwde winkel op 13 april weer worden geopend door wethouder Taco Kuiper.

Terre des Hommes kringloopwinkel Zoetermeer opening wethouder Terre des Hommes kringloopwinkel Zoetermeer pop-up winkel 

 

Verloting Dille & Kamille cadeaupakket

11 december 2015

Mevrouw Feijen is de winnaar van het Dille & Kamille cadeaupakket in Zoetermeer geworden. Het winnende lot werd uit ruim honderd deelnemers in Zoetermeer getrokken. De prijs werd uitgereikt door de voorzitter van Terre des Hommes Zoetermeer.

Door de samenwerking met Dille & Kamille ontvangt Terre des Hommes artikelen om in hun ruim 40 tweedehands winkels te verkopen. Dille & Kamille steunt hierdoor Terre des Hommes in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen. Om deze samenwerking te vieren heeft Dille & Kamille 50 cadeaupakketten t.w.v. € 50,- beschikbaar gesteld aan de winkels van Terre des Hommes. 

Terre des Hommes is alle deelnemers aan deze verloting dankbaar voor hun aankopen in de winkel. Zij dragen hiermee bij aan de doelstelling van de winkel om zoveel mogelijk kinderen uit de erbarmelijke werkomstandigheden in de steengroeven van India te halen.

Terre des Hommes kringloopwinkel Zoetermeer Dille & Kamille