Help mee

Op de muren van ons hoofdkantoor in Den Haag staan de volgende woorden geschreven: 

"Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zo lang door tot dit bereikt is". 

Helpt u mee met uw steun en uw stem? Want uitbuiting van kinderen is onacceptabel. Wat kunt u doen?

 

 

Doneer nu Terre des Hommes

Uw donatie maakt het verschil. Met uw steun zorgen wij dat kinderen niet meer worden uitgebuit en weer een toekomstperspectief hebben.

Schenken met belastingvoordeel aan Terre des Hommes

Via een periodieke schenking kunt u nu heel eenvoudig uw giften volledig aftrekbaar maken van uw belastbaar inkomen. Een notaris is niet nodig en er geldt geen minimum bijdrage. Zo kunt u nog meer bijdragen om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen. 

Help kinderen wereldwijd, neem Terre des Hommes op in uw testament

Als u een testament opmaakt, bepaalt u zelf wat er met uw geld gebeurt. U zult na moeten denken aan wie en wat u wilt nalaten. Natuurlijk neemt u uw dierbaren op in uw testament, maar wij hopen dat u naast hen ook een plekje in uw testament heeft voor het werk van Terre des Hommes om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen.   

Word vrijwilliger vacatures Terre des Hommes

Kent u de tweedehands winkels van Terre des Hommes in heel Nederland? Er zit er vast één bij u in buurt.  U kunt er goede tweedehands artikelen kopen. En bréngen! De opbrengst gaat naar Terre des Hommes. We zoeken altijd vrijwilligers om te mee te helpen. Lees meer over vrijwilligerswerk bij Terre des Hommes 

Help op uw eigen manier mee om kinderuitbuiting te stoppen.

Help op uw eigen manier mee om kinderuitbuiting te stoppen. Een marathon lopen, de Nijmeegse 4-daagse wandelen, de Kilimanjaro beklimmen of een high tea organiseren. U kunt op allerlei manieren bijdragen aan de strijd tegen kinderuitbuiting.