Help mee

Op de muren van ons hoofdkantoor in Den Haag staan de volgende woorden geschreven: "Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zo lang door tot dit bereikt is". Helpt u mee met uw steun en uw stem? Want uitbuiting van kinderen is onacceptabel. Wat kunt u doen?

 

 

Doneer nu Terre des Hommes

Uw donatie maakt het verschil. Met uw steun zorgen wij dat kinderen niet meer worden uitgebuit en weer een toekomstperspectief hebben.

Schenken met belastingvoordeel aan Terre des Hommes

Via een periodieke schenking kunt u nu heel eenvoudig uw giften volledig aftrekbaar maken van uw belastbaar inkomen. Een notaris is niet nodig en er geldt geen minimum bijdrage. Zo kunt u nog meer bijdragen om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen. 

Steun een Terre des Hommes programma met de programmazoeker

Uw donatie maakt een verschil! Via de programmazoeker kunt u gericht uw gift besteden aan een doel dat u interessant vindt. Bekijk een overzicht van alle programma's.

Help kinderen wereldwijd, neem Terre des Hommes op in uw testament

Als u een testament opmaakt, bepaalt u zelf wat er met uw geld gebeurt. U zult na moeten denken aan wie en wat u wilt nalaten. Natuurlijk neemt u uw dierbaren op in uw testament, maar wij hopen dat u naast hen ook een plekje in uw testament heeft voor het werk van Terre des Hommes om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen.