Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Terre des Hommes wint award voor 'Beste ngo mensenrechten' in Kenia!

6 maart 2023

In Kenia heeft Terre des Hommes voor het tweede achtereenvolgende jaar een award gewonnen. Tijdens de DIAR Awards Ceremony op 3 maart kreeg ons team de prijs voor 'Beste ngo mensenrechten'. Een mooie erkenning van ons werk in de strijd tegen kinderuitbuiting en de bescherming en bevordering van kinderrechten!

Trots en dankbaar

De Diversity and Inclusion Awards & Recognition (DIAR Awards) werd voor de vijfde keer georganiseerd, met dit jaar als thema ‘I belong. You belong. We belong’. Er waren meer dan 400 deelnemers aanwezig; allen werkzaam voor regeringen, staatsbedrijven, universiteiten, bedrijven, particuliere organisaties en ngo's. De uitreikingen van de awards verlopen via een proces van nominatie, aanvragen en eigen inzendingen van in Kenia werkzame personen en organisaties die zich inzetten voor diversiteit, gelijkheid, integratie en inclusiviteit.

We hadden deze prijs niet kunnen winnen zonder de steun van ons team, donateurs, partners, kinderen, hun ouders/verzorgers, de gemeenschappen waar we werken en iedereen die met ons samenwerkt om kinderuitbuiting te voorkomen en te stoppen. Speciale dank aan iedereen!

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan