Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Coming soon! Nieuwe winkel in het hart van het Zeeheldenkwartier in Den Haag

5 september 2022

Terre des Hommes opent haar deuren met een nieuwe winkel. Op een plek waar al decennia gewerkt wordt aan een wereld zonder kinderuitbuiting, wordt het nu mogelijk samen een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor de volgende generatie.

Schets van de nieuwe Terre des Hommes winkel in het Zeeheldenkwartier

Ons verhaal

In de jaren zeventig opende in Pijnacker de eerste Terre des Hommes winkel. Op dit moment zijn er meer dan 40 winkels! Dankzij de tijd en aandacht die onze vrijwilligers geven én de spullen die buurtbewoners en ondernemers doneren, zorgen we samen voor een grote bijdrage aan het werk van Terre des Hommes. 

Er is maar één wereld. Vanuit deze gedachte werken we aan het stoppen van kinderuitbuiting. We ondersteunen kinderen, families, overheden en bedrijven wereldwijd om samen te werken. Met onze winkels bieden we niet alleen een fijne plek, het is ook dé manier om een echte bijdrage te leveren aan onze opdracht. Door te helpen, te geven, te delen of gewoon mooie items te kopen, draag je bij aan deze missie. Want, als we delen is er overvloed. 

De winkel verkoopt en (ver)maakt waanzinnige eerste, - en tweedehands spullen. Fijn om jezelf én een ander cadeau te doen. De opbrengst van onze winkels, gaat volledig naar het werk van Terre des Hommes. 

Hoe kun jij bijdragen?

  • Door mooie spullen die je niet meer gebruikt te doneren aan onze winkel. 
  • Door vrijwilliger bij ons te worden en ons een paar uurtjes per week mee te helpen in onze winkel.
  • Door jouw talent in te zetten en ons te helpen een plek te creëren voor en met de buurtbewoners. 
  • Door straks, als we winkel geopend is, te komen winkelen.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • In onze winkel kun je mooie spullen kopen die we een tweede leven geven. Items die we hebben gekregen van mensen uit de omgeving, of bijzondere producten die zijn gerecycled, of nieuwe spullen die door een collega winkelier zijn geschonken.
  • We organiseren workshops en activiteiten met én voor buurtbewoners en andere betrokkenen. Van creatieve upcycling of muzikale middag, tot een leerzaam college. Wat we precies gaan doen vormen we graag samen met jou. Mail ons als je een leuk idee hebt!
Lees meer over de winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan