Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Onze winkels

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst

Jouw spullen zijn van grote waarde voor onze winkels en daarmee voor het werk van Terre des Hommes. Heb jij mooie spullen die je niet meer gebruikt? Kleding die je niet langer draagt? Met alles wat je geeft, en koopt, in een Terre des Hommes-winkel, strijd je mee tegen de uitbuiting van kinderen. Heb je als particulier of ondernemer een grote partij of bijzondere levering die je wilt doneren? Neem gerust contact op met winkelsupport, winkelsupport@tdh.nl of via telefoonnummer: 06-30485956

den haag winkel

Één van onze meer dan 40 winkels bezoeken?

Hoe werkt het?

Doneer je mooie spullen

Prachtspullen verdienen een tweede leven. Je hebt vast wel speelgoed, boeken, kleding of andere spullen van goede kwaliteit die je niet meer gebruikt. Zonde om weg te gooien. Met alles wat je doneert aan een Terre des Hommes-winkel bij jou in de buurt, steun je kinderen die niet zonder hulp kunnen.

Strijd mee. Kom winkelen.

Waarom duur shoppen als je net zo goed prachtige tweedehands artikelen kunt kopen? Kom eens langs in onze winkels. Met je aankoop strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. De opbrengst wordt gebruikt voor onze programma’s. Dus veel plezier met je nieuwe oude jeans. En dank je wel.

Ook je tijd is waardevol

Draai mee als vrijwilliger in een van onze winkels. Een komen en gaan van mensen, leuke collega’s en natuurlijk: een mooi doel. Vrijwilligerswerk geeft je ook iets terug. Doe mee met ons gevecht. Stop de uitbuiting van kinderen.

Onze vrijwilligers

Stefanie Verhoeven

Vrijwilliger

"Met elk item wat ik in de winkel verkoop kan ik kinderen helpen uit uitbuitingssituaties én krijgen items een tweede leven, dat is toch fantastisch?!"

Stéphanie Robeers

Vrijwilliger

"Met verschillende mensen samenwerken aan één doel: een wereld zonder kinderuitbuiting en daarmee kinderen een menswaardig bestaan geven. Hoe geweldig is dat?!"

Irina Nibbelink-Tsjeroenova

Vrijwilliger

"Een zeer goede doel wat bij mij past, nieuwe ervaring en creativiteit, recycling van goederen, band met de collega’s – kortom een win/win situatie!"

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Dagelijks zetten honderden vrijwilligers zich in in onze winkels. Ook jij kunt veel betekenen, gewoon, hier in Nederland. Bijvoorbeeld als vrijwilliger in een van onze winkels of op ons hoofdkantoor. Of door geld in te zamelen. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Bekijk de vacatures
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube