Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's

Onze winkels

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst

Prachtspullen verdienen een tweede leven. Dus struin je huis af. Geef boeken. Geef speelgoed. Geef kleding. Koop boeken. Koop speelgoed. Koop kleding. Kom snuffelen en ontdek. Met alles wat je geeft en koopt in een Terre des Hommes-winkel strijd je mee tegen de uitbuiting van kinderen. Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde corona maatregelen sluiten we voorlopig de deuren van alle 41 Terre des Hommes winkels tot en met 2 maart 2021. Wel bieden onze winkels verschillende mogelijkheden. - Online winkelen via Instagram of Marktplaats. - Winkelen op bestelling via de etalage. - Het doneren van spullen op afspraak, of binnen tijdsvensters. Check de pagina van uw favoriete winkel voor de laatste informatie en voor de contactgegevens.

Een winkel bezoeken? Momenteel zijn al onze 41 winkels gesloten.

Hoe werkt het?

Doneer je mooie spullen

Prachtspullen verdienen een tweede leven. Je hebt vast wel speelgoed, boeken, kleding of andere spullen van goede kwaliteit die je niet meer gebruikt. Zonde om weg te gooien. Met alles wat je doneert aan een Terre des Hommes-winkel bij jou in de buurt, steun je kinderen die niet zonder hulp kunnen.

Strijd mee. Kom winkelen.

Waarom duur shoppen als je net zo goed prachtige tweedehands artikelen kunt kopen? Kom eens langs in onze winkels. Met je aankoop strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. De opbrengst wordt gebruikt voor onze programma’s. Dus veel plezier met je nieuwe oude jeans. En dank je wel.

Ook je tijd is waardevol

Draai mee als vrijwilliger in een van onze winkels. Een komen en gaan van mensen, leuke collega’s en natuurlijk: een mooi doel. Vrijwilligerswerk geeft je ook iets terug. Doe mee met ons gevecht. Stop de uitbuiting van kinderen.

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Dagelijks zetten honderden vrijwilligers zich in in onze winkels. Ook jij kunt veel betekenen, gewoon, hier in Nederland. Bijvoorbeeld als vrijwilliger in een van onze winkels of op ons hoofdkantoor. Of door geld in te zamelen. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Bekijk de vacatures

Onze vrijwilligers

Stefanie Verhoeven

Vrijwilliger

"Met elk item wat ik in de winkel verkoop kan ik kinderen helpen uit uitbuitingssituaties én krijgen items een tweede leven, dat is toch fantastisch?!"

Winkel vrijwilliger Alkmaar

Linda Scholtens

Winkel vrijwilliger Alkmaar

Stéphanie Robeers

Vrijwilliger

"Met verschillende mensen samenwerken aan één doel: een wereld zonder kinderuitbuiting en daarmee kinderen een menswaardig bestaan geven. Hoe geweldig is dat?!"

Irina Nibbelink-Tsjeroenova

Vrijwilliger

"Een zeer goede doel wat bij mij past, nieuwe ervaring en creativiteit, recycling van goederen, band met de collega’s – kortom een win/win situatie!"

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden