Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Dam tot damloop gaat helaas niet door

21 mei 2020

Het bestuur van sportorganisatie Le Champion heeft moeten besluiten dat de Dam tot Dam evenementen in het weekend van 19 en 20 september 2020 niet door kunnen gaan. Belangrijke overwegingen voor de afgelasting zijn: de gezondheid van deelnemers en toeschouwers, de druk op de medische hulpdiensten en de maatregelen van het kabinet ten aanzien van grote evenementen.

Dam tot damloop gaat helaas niet door

Team Terre des Hommes 

We keken als organisatie erg uit naar dit grootse event. We hadden ons voor het eerst ingeschreven en 50 startbewijzen beschikbaar om enthousiaste lopers mee te laten lopen en tegelijkertijd geld op te halen en kinderen uit uitbuitingssituaties te halen. 

Wat kan er nog wel? 

De organisatie van de Dam tot Damloop is aan het onderzoeken welke (virtuele) alternatieven ze kunnen bieden. Ook wij als Terre des Hommes bekijken of we mensen toch kunnen inspireren op een andere manier hun 10 Engelse Mijl te lopen. We houden je op de hoogte!

Net als de organisatie van de Dam tot Damloop kijken we ook hoopvol naar een toekomst zonder corona crisis. Want één ding is de afgelopen tijd in Nederland wel duidelijk geworden: mensen willen lekker naar buiten, zoeken beweging en gaan massaal fietsen, hardlopen en wandelen. 

Heb je vragen of ideeën voor alternatieven laat het ons weten en stuur een e-mail naar ons actie team via actie@tdh.nl

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan