Stoppen met doneren

Jammer dat je overweegt je donatie te stoppen. Met structurele bijdragen als die van jou kunnen we veel bereiken in onze strijd tegen uitbuiting van kinderen. Dank je wel voor je steun!

Kaliyan

Als donateur van Terre des Hommes strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. Met jouw hulp kunnen we ze beschermen, naar school laten gaan en een betere toekomst bieden. Zoals de 12-jarige Kaliyan uit Cambodja (foto). Ze werd een jaar lang seksueel uitgebuit. Door een oudere man. Hij chanteerde haar met geld, een fiets en beloofde zelfs een huis voor haar familie te bouwen. Wij zorgden ervoor dat hij werd opgepakt en bestraft. Kaliyan krijgt begeleiding om haar nare ervaringen te verwerken. Met behulp van een maatschappelijk werker pakt ze haar leven nu langzaam weer op.

Pas je donatie aan

Zonder mensen als jij kunnen wij geen kinderen helpen. Pas je donatie aan aan jouw situatie. Doneren kan al vanaf € 2 per maand. Bel naar 070 310 5000, of wijzig je donatie eenvoudig hier.

Donatie opzeggen

Je donatie opzeggen is eenvoudig. Eén belletje met onze donateurslijn en het is geregeld. Bel 070 310 5000. Dank je wel!

Onze resultaten

In filmpjes, foto’s en verhalen tonen we ieder jaar wat we hebben bereikt in de strijd tegen uitbuiting van kinderen.

Bekijk ons jaarverslag
HomeOnze missieWat we doenOnze winkels
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden