Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Ambassadeur voor Terre des Hommes

De ambassadeur en vrienden van Terre des Hommes zetten zich belangeloos in om onze strijd tegen kinderuitbuiting onder de aandacht te brengen. Wij zijn blij met de enthousiaste steun van Thekla Reuten, de 3JS, Brooke Newman, Daniel Montero Real.

Ambassadeur Thekla Reuten
Ambassadeur Thekla Reuten
Laden...

Vrienden van Terre des Hommes

3JS

“We hebben met eigen ogen gezien hoe hard de hulp van Terre des Hommes nodig is. In Libanon kunnen gevluchte kinderen uit Syrië bijvoorbeeld weer naar school.”

Daniel Montero Real

"Ik ben opgegroeid in een omgeving die me alle kansen bood om mijn dromen waar te maken. Maar ondertussen waren en zijn er miljoenen kinderen wiens grootste droom is om te ontsnappen aan hun situatie. Ik vind het geweldig hoe Terre des Hommes de nieuwste technologie gebruikt in haar campagnes, zoals met Sweetie."

Brooke Newman

"Als ik iets heb geleerd door het opgroeien met ballet, is dat zelfexpressie gestimuleerd moet worden en ieders stem gehoord, hoe jong die stem ook is. "

DJ Laidback Luke

November 2022, campagne 'Onherkenbaar' voor kinderen in de Filippijnen - "Ik steun deze campagne omdat dit heel dicht bij me staat. Ik ben geboren in de Filippijnen, ken de armoede daar en weet hoe mensen daar makkelijk uitgebuit kunnen worden voor geld.”

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube