Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen

Ambassadeur voor Terre des Hommes

De ambassadeur en vrienden van Terre des Hommes zetten zich belangeloos in om onze strijd tegen kinderuitbuiting onder de aandacht te brengen. Wij zijn blij met de enthousiaste steun van Thekla Reuten, de 3JS, Brooke Newman, Daniel Montero Real, Dolores Leeuwin.

Laden...

Vrienden van Terre des Hommes

Daniel Montero Real

Daniel Montero Real

"Ik ben opgegroeid in een omgeving die me alle kansen bood om mijn dromen waar te maken. Maar ondertussen waren en zijn er miljoenen kinderen wiens grootste droom is om te ontsnappen aan hun situatie. Ik vind het geweldig hoe Terre des Hommes de nieuwste technologie gebruikt in haar campagnes, zoals met Sweetie."

Dolores Leeuwin

Dolores Leeuwin

"Ik ben vooral gegrepen door de grondige aanpak van Terre des Hommes. Geen symptoombestrijding, maar het bestrijden van de oorzaak. En ik ben onder de indruk van de gedrevenheid van de mensen die er werken. Bovendien gaat Terre des Hommes over de basis van alles: kinderen."

Newman

Brooke Newman

"Als ik iets heb geleerd door het opgroeien met ballet, is dat zelfexpressie gestimuleerd moet worden en ieders stem gehoord, hoe jong die stem ook is. "

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube