Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's
Onze winkels

Alkmaar

Contactgegevens
Ritsevoort 3
1811 DM Alkmaar
routebeschrijving
072-2001213

Openingstijden

Dinsdag tot zaterdag
10.00 - 17.00

Volg ons

Let op: tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde corona maatregelen sluiten we voorlopig de deuren van alle Terre des Hommes winkels tot en met 2 maart 2021. 

We hopen je snel weer in onze winkels te mogen verwelkomen! Ondertussen kan je shoppen op marktplaats via: https://www.marktplaats.nl/u/terre-des-hommes-alkmaar/42661522/

Zorg goed voor elkaar.

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 43 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Vorig jaar kwam dat neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

De vernieuwde Terre des Hommes winkel in Alkmaar opent 1 juli weer haar deuren! Ons betrokken, maar vooral gezellige team van vrijwilligers, kan hierbij uw hulp goed gebruiken.

We zoeken diverse mensen. Van een sociale winkelcoördinator met een retailhart, tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt of juist liever met aandacht de administratie bijhoudt. 

Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Neem dan contact op met Tineke Knoester via 06-30 48 59 56. Of stuur een mail aan winkelsupport@tdh.nl

Bekijk de vrijwilligers vacatures
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden