Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's
Onze winkels

Amersfoort

Contactgegevens
Kamp 79
3811 AP Amersfoort
routebeschrijving
0337370449

Openingstijden

Woensdag
13.00 - 17.00
Donderdag, vrijdag
11.00 - 17.00
Zaterdag
11.00 - 16.30

Volg ons

Persbericht: Waterlijn schenkt AED aan Terre des Hommes Amersfoort

Afgelopen week heeft Hans Smits, schipper van de Waterlijn een AED overhandigd aan Hans Gelauff, voorzitter van de winkel van Terre des Hommes in Amersfoort. Elk jaar schenkt de Waterlijn een bedrag voor een goed doel om de leefbaarheid van Amersfoort te vergroten.

Daar hoort ook bij dat er voldoende AED’s zijn in Amersfoort. Een AED is een apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. De winkel van Terre des Hommes op de kop van de Kamp ,vlakbij de Stier, is een uniek punt en duidelijk herkenbaar voor iedereen. Ook deze AED is aangemeld op het landelijk netwerk. De AED is niet alleen voor in de winkel maar ook voor op straat. De vrijwilligers van Terre des Hommes krijgen een gebruiksinstructie en training.

Terre des Hommes verkoopt onder andere de betere tweede hands kleding en de opbrengst gaat naar projecten van Terre des Hommes tegen kinderuitbuiting.

In verband met de maatregelen rondom Corona is de winkel beperkt open woensdag van 13.00-17.00 uur en donderdag en vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur.


Hans Gelauff ,voorzitter Terre des Hommes Amersfoort

Voor meer informatie Cees Floor
Bestuurslid Terre des Hommes Amersfoort

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 43 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Vorig jaar kwam dat neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Bekijk de vrijwilligers vacatures
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden