Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Apeldoorn

Contactgegevens
Schubertlaan 28
7333 CV Apeldoorn
routebeschrijving
055 - 2049009

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.30 - 17.00
Zaterdag
09.30 - 16.00

Volg ons

Wat meer over de winkel in Apeldoorn...

Wij zijn heel blij met mooie spullen die jij niet meer gebruikt. Wij kunnen de volgende spullen goed gebruiken: bric & brac, dames-,  heren- en kinderkleding, boeken, multimedia, speelgoed, hobby- en handwerkspullen, accessoires (zoals schoenen, tassen en lederwaren), sieraden en huishoudtextiel. 

In het bijzonder waarderen wij ook unieke items die via onze maandelijkse veilingkast  naar de hoogste bieder gaan! (antieke of moderne kringloopgelukjes)

Twijfel je of je donatie geschikt is voor de winkel? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt spullen doneren tijdens de openingstijden van de winkel. 

Ook goed om te weten: in de winkel van Apeldoorn is er vrijwel iedere week een geweldige 50% kortingsactie...Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van de winkel (zie bovenstaand)

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Jaarlijks komt dat gemiddeld neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het online jaarverslag van 2022

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan