Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Delft

Contactgegevens
Nieuwe Langendijk 61 A
2611 VJ Delft
routebeschrijving
06 - 1965 3347

Openingstijden

Dinsdag tot en met zaterdag
10.00-17.00

Volg ons

facebook

Wat meer over de winkel...

Wij zijn heel blij met de mooie spullen die jij niet meer gebruikt. De volgende spullen kunnen wij goed gebruiken, alles compleet en in goede staat: dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, sieraden, woonaccessoires, schilderijen, brocante en antiek, spellen en speelgoed, boeken (literatuur, romans, thrillers, kook- kinder- en informatieboeken), cd's/ dvd's, kleine huishoudelijke apparaten en artikelen. 

In het bijzonder waarderen wij ook Delftsblauw & Oud Hollandse artikelen, kunstvoorwerpen, gezelschapsspellen, financiele giften en donaties. 

Twijfel je over een donatie? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt de spullen doneren tijdens de openingstijden. Indien je niet over vervoer beschikt, kunnen wij het op afspraak ook afhalen. Neem dan s.v.p. contact op met de winkel. 

Wij heten je van harte welkom!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Jaarlijks komt dat gemiddeld neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube