Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werken
Onze winkels

Eindhoven

Contactgegevens
Leenderweg 88
5615 AB Eindhoven
routebeschrijving
040 - 2319046

Openingstijden

Dinsdag
10.00 - 17.00
Donderdag
10.00 - 17.00
Vrijdag
10.00 - 17.00
Zaterdag
11.00 - 16.00

Volg ons

Vakantie sluiting 9 tm 22 augustus

Vakantiesluiting: 

Onze winkel is gesloten van maandag 9 tot en met zondag 22 augustus. Op maandag 23 augustus is het doneren van schone en mooie spullen weer mogelijk. Vanaf dinsdag 24 augustus is de winkel weer open voor verkoop. 

Doneren van spullen:

Als kwaliteitswinkel voor het goede doel, Terre des Hommes, zijn wij heel blij met jouw spullen. Dit kan jouw donatie zijn aan Terre des Hommes. Vanwege de winkelruimte en de keuze van kwaliteit voor het aanbod wat wij bieden, zijn wij selectief bij de aanname hiervan. Wij hopen op je begrip. 

Het brengen van spullen kan op maandagen van 10.00 tot 13.00 uur en op woensdagen van 13.00 tot 16.00 uur. Heel hartelijk dank alvast hiervoor! Fijn dat je ons steunt!

Corona maatregelen

Let op: we hebben een aantal voorzorgsmaatregelen opgesteld. Uit voorzorg voor jou als klant en onze winkelmedewerkers. Onze spelregels zijn als volgt: 

  • houd je aan de 1.5 meter afstand.
  • volg de aanwijzingenvan onze vrijwilligers op.

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden