Onze winkels

Eindhoven

Contactgegevens
Leenderweg 88
5615 AB Eindhoven
routebeschrijving
040 - 2319046

Openingstijden

Dinsdag
12.00 - 16.00
Donderdag & vrijdag
12.00 - 16.00

Volg ons

Corona maatregelen

Let op: in verband met het corona-virus is het tijdelijk niet mogelijk om je prachtspullen bij onze winkel langs te brengen. Op het moment kunnen we deze niet op een veilige en verantwoorde manier aannnemen. We vragen je om je prachtspullen nog even veilig thuis te bewaren. 

Ook hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen opgesteld. Uit voorzorg voor jou als klant en onze winkelmedewerkers. Onze spelregels zijn als volgt: 

  • houd je aan de 1.5 meter afstand.
  • volg de aanwijzingenvan onze vrijwilligers op.

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 43 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Vorig jaar kwam dat neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Bekijk de vrijwilligers vacatures
HomeOnze missieWat we doenOnze winkels
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden