Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werken
Onze winkels

Enschede

Contactgegevens
Oldenzaalsestraat 93
7511 DZ Enschede
routebeschrijving
053 - 2068009

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
12.00 - 16.00

Volg ons

Wat meer over de winkel...

Wij zijn heel blij met de mooie spullen die jij niet meer gebruikt. Het volgende kunnen wij goed gebruiken: dames- en herenkleding (heel en schoon), accessoires, bric a brac, speelgoed, boeken en electronische apparatuur. 

In het bijzonder waarderen wij ook: kunst, bijzondere sieraden, mooie serviezen en beelden, speciale boeken en merkkleding. 

Liever geen: dekbedden, matrassen en onderkleding, enorme hoeveelheden boeken (zolderopruimingen) wegens beperkte ruimte.  Twijfel je of je donatie geschikt is voor de winkel? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt spullen doneren tijdens de openingstijden. 

Wij heten je van harte welkom!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld gaat om jaarlijks €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden