Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Helmond

Contactgegevens
Marktstraat 9
5701 RM Helmond
routebeschrijving
06 417 008 42

Openingstijden

Maandag
13.00 - 17.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur

Volg ons

Wat meer over de winkel...

Wij zijn heel blij met mooie spullen die jij niet meer gebruikt. De volgende artikelen kunnen wij goed gebruiken: dames-, heren en kinderkleding, schoenen, tassen, serviesgoed, glaswerk, linnen (voor zowel bed- als tafel), speelgoed en spelletjes, romans en kinderboeken, sieraden en horloges. Ook grotere giften van lokale bedrijven zijn welkom, bijv. winkelrestanten.  

In verband met onze beperkte winkelruimte kunnen wij geen grotere stukken zoals (klein-) meubilair en witgoed aannemen. Twijfel je of een donatie geschikt is voor de winkel? Neem gerust contact op met de winkel!

Spullen brengen kan tijdens de openingstijden. Wij kunnen ook op afspraak spullen ophalen.  Hiervoor kun je naar de winkel bellen. Voor specifieke gevallen, zoals bijv. een verhuizing, kan een afzonderlijke afspraak gemaakt worden. Ook dan, je kunt naar de winkel bellen om een afspraak te maken. 

Wij heten je van harte welkom in onze winkel!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage. 

Bekijk het online jaarverslag van 2022

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan