Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Hengelo

Contactgegevens
Mozartlaan 17
7557 DK Hengelo
routebeschrijving
(074) 256 8731

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 - 17.00

Volg ons

wat meer over de winkel in Hengelo..

Wij zijn heel blij met de mooie spullen die jij niet meer gebruikt. In onze winkel kunnen wij het volgende goed gebruiken: kleding, schoenen, tassen, accessoires, sieraden, bric a brac, speelgoed, textiel. 

In het bijzonder waarderen wij ook: wenskaarten. In de seizoenen vind je de kaarten passend bij het seizoen. Er is ook een speciaal aanbod van kerstkaarten. 

Het doneren van spullen kan tijdens de openingstijden. Twijfel je of je donatie geschikt is voor de winkel? Neem gerust contact op met de winkel. 

Wij heten je van harte welkom. 

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het jaarverslag van onze winkels

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan