Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Leeuwarden

Contactgegevens
Schrans 143
8932 ND Leeuwarden
routebeschrijving
058-2895117

Openingstijden

Maandag
13.00 -17.00
dinsdag
10:00 - 17.00
Woensdag
10.00 - 17.00
Donderdag
10.00 - 17.00
vrijdag
10.00 - 17.00
Zaterdag
10.00 - 16.00

Volg ons

Wat meer over de winkel ....

Wij zijn heel blij met de spullen die jij niet meer gebruikt. Wij kunnen het volgende goed gebruiken (compleet en in goede staat): dames-, heren en kinderkleding, accessoires zoals sieraden, tassen en portemonnees, speelgoed en spelletje,  bric a brac, Cd's en dvd's, alsook schoon beddengoed. 

In het bijzonder waarderen wij ook kwalitatieve boeken, in goede staat. Boeken van diverse aard zijn welkom, zoals: kookboeken, thrillers, romans, buitenlandse boeken en prentenboeken. 

Liever geen electronica of grote items in verband met  beperkte ruimte. Ook liever geen woordenboeken of encyclopedieen, ondergoed, sokken/ panty's, trouwjurken, linnen of beddengoed. 

Twijfel je of je donatie geschikt is voor de winkel? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt de spullen doneren tijdens de openingstijden tot 16.00 uur. We kunnen helaas geen spullen ophalen. 

In deze winkel worden geregeld leuke acties gehouden zoals kortingsacties of veilingen. Dit wordt kenbaar gemaakt in de winkel! We heten je van harte welkom!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Vorig jaar kwam dat neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het online jaarverslag van 2022

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan