Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Middelburg

Contactgegevens
Achter de Houttuinen 48
4331 NJ Middelburg
routebeschrijving
06-19996563

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag
10.00 - 17.00

Volg ons

Wat meer over de winkel ...

Wij zijn heel blij met de spullen die jij niet meer gebruikt. Wij kunnen de volgende spullen goed gebruiken: dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, accessoires, sieraden, linnengoed, speelgoed, spelletjes, bric a brac, boeken, schilderijen, klein electronisch apparatuur, cd's/ dvd's, kleine meubels zoals een tafeltje of nachtkastje. 

In het bijzonder waarderen wij ook: bijzondere boeken, zilver bestek en dekschalen, schilderijen, Zeeuwse sieraden, horloges, porseilen poppen. 

Liever geen grote meubels wegens beperkte ruimte. 

Twijfel je of je donatie geschikt is voor de winkel? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt spullen doneren tijdens de openingstijden. Wij kunnen eventueel ook je spullen ophalen tijdens openingstijden. Neem in dit geval telefonisch contact op met de winkel om een afspraak te maken. 

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het online jaarverslag van 2022

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan