Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Nijmegen

Contactgegevens
Houtstraat 41
6511JL Nijmegen
routebeschrijving
0683547122

Openingstijden

Volg ons

Wat meer over deze nieuwe winkel...

Wij verwachten medio voorjaar 2023 een nieuwe winkel te kunnen openen. Wij gaan hier prachtige kwalitatieve gebruikte en ongebruikte spullen verkopen, zoals: dames-, heren en kinderkleding, accessoires, brocante, serviezen, (houten) speelgoed en woonaccessoires. Ben je nieuwsgierig en wil je hier meer over weten? Of heb je interesse om je als vrijwilliger in te zetten op deze mooie plek? Neem gerust contact op!

Heb je spullen van goede kwaliteit die je niet meer gebruikt en wilt doneren aan deze winkel? Neem dan contact op met bovenstaand telefoonnummer om een afspraak te maken. Alvast hartelijk dank voor je inbreng!

En houd deze website in de gaten voor meer nieuws omtrent de opening!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk nu het jaaroverzicht 2019

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube