Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Pijnacker

Contactgegevens
Emmastraat 24
2641 EE Pijnacker
routebeschrijving
06-51656661

Openingstijden

Woensdag
09.00-13.00 uur
Vrijdag
09.00 - 13.00 uur
Zaterdag
10.00 -14.00 uur

Volg ons

De winkel in Pijnacker...al 40 jaar een begrip in het dorp!

Wij zijn heel blij met de mooie spullen die jij niet meer gebruikt. Voor onze winkel kunnen wij het volgende goed gebruiken: kleding, schoenen, sieraden, boeken, speelgoed, multimedia, huishoudelijke artikelen, bric-a-brac en seizoensartikelen. 

Wij hebben door beperkte  plek geen ruimte voor het aanbieden van grotere spullen zoals: meubels, videorecorders of banden, oude tv's en kinderwagens. Twijfel je of je donatie geschikt is? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt spullen doneren tijdens de openingstijden.  Lukt dit niet? Dan kunnen we, tegen een kleine vergoeding, ook je spullen ophalen op afspraak. 

Zou je graag willen helpen in de winkel? Wij zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden. Bij interesse neem contact op met de winkel. 

Wij heten je van harte welkom!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het online jaarverslag van 2022

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan