Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Utrecht

Contactgegevens
Amsterdamsestraatweg 273 A
3551 CE Utrecht
routebeschrijving
06-30485956

Openingstijden

Volg ons

Winkel Utrecht is tijdelijk gesloten (begin 2024)

We verwachten dat de winkel weer open kan gaan in maart. Wij zorgen dat de informatie  hierover op deze pagina wordt bijgewerkt t.z.t. 

Wel zijn wij geopend op elke maandag van 11.00 tot 14.00 uur voor donatie van spullen. Alvast veel dank!

Wij zijn heel blij met de spullen die jij niet meer gebruikt. Voor onze winkel in Utrecht kunnen wij de volgende spullen, verkerend in prima staat,  goed gebruiken: stijlvolle kleding, schoenen voor dames, heren en kinderen (waaronder ook feestkleding), boeken, cd's, bric a brac, tassen, horloges, sieraden, elektrische apparatuur. 

Twijfel je of je donatie geschikt is? Neem gerust contact op met de winkel. Je kunt spullen doneren tijdens de openingstijden. Wij hebben wegens beperkte ruimte geen plek voor meubels. 

Wij heten je van harte welkom in onze winkel!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Bekijk het online jaarverslag van 2022

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan