Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Onze winkels

Den Haag Zoutmanstraat

Contactgegevens
Zoutmanstraat 42
2518GS Den Haag
routebeschrijving
06-30485956

Openingstijden

Volg ons

Wat meer over deze nieuwe winkel...

Wij verwachten in het najaar 2023 een nieuwe winkel te kunnen openen. Wij gaan hier prachtige kwalitatieve gebruikte en ongebruikte spullen verkopen. Ben je nieuwsgierig en wil je hier meer over weten? Of heb je interesse om je als vrijwilliger in te zetten op deze mooie plek? Neem gerust contact op! 

Wij zijn ook heel blij met spullen die jij niet meer gebruikt, maar wij wel kunnen gebruiken, zoals: dames-, heren en kinderkleding, schoenen, accessoires, boeken, broccante, serviezen, (houten) speelgoed of woonaccessoires. Inleveren kan van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur op deze locatie. 

Twijfel je of je donatie geschikt is? Bel of mail met ons, wij zorgen voor een spoedige reactie. 

En houd deze website in de gaten voor meer nieuws omtrent de opening!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van het bijzondere servies wat al veel te lang ongebruikt in de kast staat tot de bijna nooit gedragen jurk die ooit heel leuk leek. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Vorig jaar kwam dat neer op ongeveer gemiddeld €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Bekijk de vrijwilligers vacatures
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan