Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Zwolle

Contactgegevens
Thomas à Kempisstraat 47
8021 BJ Zwolle
routebeschrijving
(038) 422 8933

Openingstijden

maandag
13.30 tot 17.00 uur
dinsdag tot en met vrijdag
10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
10.00 tot 16.30 uur

Volg ons

winkel Zwolle

Wat meer over de winkel in Zwolle...

Wij zijn heel blij met de mooie spullen die jij niet meer gebruikt. Voor onze winkel kunnen wij de volgende spullen goed gebruiken: kleding, lederen artikelen (schoenen, tassen, riemen, etc.), textiel, sieraden, wenskaarten, bric a brac, boeken, speelgoed. 

In het bijzonder waarderen wij ook de wat exclusievere items waarvoor wij een speciale  vitrine hebben waar het de aandacht krijgt, die het verdient!

Doneren van spullen kan tijdens de openingstijden. Twijfel je of je donatie geschikt is voor donatie? Neem gerust contact op met de winkel!

Wij heten je van harte welkom!

Geef spullen een tweede leven en kinderen een betere toekomst.

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn er meer dan 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Gemiddeld komt dat jaarlijks neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Digitale jaarverslag 2023

Word ook strijder, meld je aan als vrijwilliger.

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan