Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's

Partners

Terre des Hommes strijdt al 55 jaar tegen de uitbuiting van kinderen over de hele wereld. Om tastbare resultaten te bereiken, werken we samen met gemeenschappen, project partners én met strategische partners. Deze verschillende partnerschappen maken ons werk mogelijk. Doe mee met onze strijd.

Nationale Postcode Loterij

Terre des Hommes is een van de goede doelen die door de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers gesteund worden. Sinds 1996 ontvangt Terre des Hommes een bijdrage voor onze strijd tegen kinderuitbuiting.

Girls Advocacy Alliantie

In de Girls Advocacy Alliantie werkt Terre des Hommes samen met de organisaties PLan en Defence for Children – ECPAT aan het uitbannen van geweld tegen meisjes en jonge vrouwen en aan het versterken van hun economische kansen in de samenleving.

Down to Zero

Wereldwijd zijn twee miljoen kinderen slachtoffer van commerciële seksuele uitbuiting. In een alliantie genaamd ‘Down to Zero’ werken Terre des Hommes (lead), Plan International Nederland, Defence for Children - ECPAT, Free a Girl en ICCO Cooperation samen om commerciële seksuele uitbuiting in tien landen in Azië en Latijns Amerika uit te bannen.

Samenwerken?

Overwegen jullie als bedrijf, organisatie of fonds om ons te steunen? Willen jullie graag iets terug doen voor de samenleving? Impact maken met jullie steun?

Over impact maken met je bedrijf
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden