Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Partners

Terre des Hommes strijdt al 55 jaar tegen de uitbuiting van kinderen over de hele wereld. Om duurzame resultaten te bereiken, werken we samen met gemeenschappen, projectpartners en strategische partners. Deze verschillende samenwerkingsverbanden maken ons werk mogelijk. Steun ons als partner en doe mee met onze strijd.

Kom nu in actie en teken onze petities

Met speciale dank aan de Nationale Postcode Loterij

Terre des Hommes is een van de goede doelen die worden gesteund door de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers. Terre des Hommes ontvangt sinds 1996 een bijdrage voor de strijd tegen kinderuitbuiting.

Lees meer over onze samenwerking

Strijd mee als stichting 

Stichtingen zijn belangrijke partners om Terre des Hommes te helpen het leven van kwetsbare kinderen over de hele wereld te bereiken - en te verbeteren.

We merken dat stichtingen specifieke interesses en doelstellingen kunnen hebben. Daar stemmen wij graag het partnerschap op af. We helpen je de doelstellingen van je stichting te verwezenlijken, terwijl we er ook voor zorgen dat ons collectieve werk een langdurige, duurzame verandering ten goede teweegbrengt.

Stichtingen van elke omvang kunnen zich bij onze missie aansluiten. Door een gezamenlijk partnerschap kunnen we kinderuitbuiting stoppen!

Strijd mee met het hele bedrijf

Organiseer samen met je collega’s een actie. Vervang de standaard relatiegeschenken met een donatie. Of besteed een deel van jullie tijd en kennis. Maak het verschil. Meestrijden met Terre des Hommes kan op allerlei manieren.

Strijd mee als alliantie

"Individueel zijn we één druppel. Samen zijn we een oceaan"

Structurele verbetering vereist een nauwe samenwerking met partners. TdH-NL werkt strategisch samen met anderen om onze middelen te maximaliseren en betere resultaten te behalen. De manier waarop we leiding geven, leren met en gebruikmaken van de sterke punten van onze allianties, stelt ons in staat een grotere impact te hebben op regeringen en internationale instanties. Onze netwerkbetrokkenheid vergroot de expertise die we kunnen gebruiken om sterke lobbyresultaten te behalen en het leven van kinderen te verbeteren.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan