Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Nationale Postcode Loterij

Terre des Hommes is een van de goede doelen die door de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers gesteund worden. Sinds 1996 ontvangt Terre des Hommes een bijdrage voor onze strijd tegen kinderuitbuiting.

De Nationale Postcode Loterij steunt goede doelen op verschillende manieren.

Belangrijke steun

“Het is zo bijzonder dat we al meer dan 25 jaar mogen rekenen op de steun en betrokkenheid van de Nationale Postcode Loterij. Samen zorgen we voor een beter leven van kinderen overal ter wereld”, zegt Terre des Hommes directeur Leonard Zijlstra. “Zo bestrijden we met succes seksuele uitbuiting en misbruik van kinderen in landen als Cambodja, de Filipijnen, Kenia en Tanzania. We bevrijden kinderen uit de meest schrijnende situaties, zorgen voor goede opvang en onderwijs, en werken actief aan de vervolging van daders.”

De bijdrage van de Nationale Postcode Loterij is enorm belangrijk voor onze slagvaardigheid. Dit draagt ertoe bij dat wij wereldwijd kinderen kunnen bevrijden uit uitbuitingssituaties. Mede dankzij de jarenlange steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers heeft Terre des Hommes de afgelopen jaren heel wat bereikt.

Bekijk de jubileumpagina

Dank aan deelnemers Nationale Postcode Loterij

Dankzij de deelnemers van de loterij ontvingen wij dit jaar een bijdrage van 2,25 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij zet zich in voor een groene en rechtvaardige wereld. Dit jaar ontvingen 123 organisaties een schenking. 

Over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

 Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 148 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,3 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Terre des Hommes en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl

Volg de Nationale Postcode Loterij via Facebook, Twitter of Instagram

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan