Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Publicaties

Terre Online maart 2021

Terre Online is hét digitale magazine van Terre des Hommes. Dit digitale magazine wordt speciaal voor jou gemaak, als dank voor je steun. Terre Online geeft je een kijkje in het leven van de kinderen die met jouw steun zijn geholpen.

Terre Online maart 2021

Swipe door de wereld met Terre Online

In ons nieuwste online magazine ontdek je wat wij doen om te voorkomen dat kinderen door de coronacrisis uit beeld verdwijnen. Laat je inspireren door de verhalen van de kinderen die wij samen met jou hebben kunnen helpen. Of maak kennis met de mens achter de missie.

Thekla Reuten, actrice en ambassadeur van Terre des Hommes, is gastredacteur van deze Terre Online editie. Haar favoriete artikelen:

De mensen achter de missie: 'De juiste mens op de juiste plaats, dat is deze directeur van het kantoor in Bangladesh. Hij verwoordt de grote kracht van Terre des Hommes: kennis overdragen aan kinderen en hun families.'

Op de barricaden: 'Kinderen zijn zó krachtig! Als ze maar de juiste scholing krijgen en veilig zijn, kunnen ze zichzelf en anderen helpen. Dat bewijst ook dit verhaal.'

Op stapel: 'Ook het nieuwe project She Leads gaat over de kracht bij meisjes en vrouwen zelf leggen: verandering van culturele normen en waarden kan alleen van binnenuit komen.”

Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe Terre Online!

Swipe door de Terre Online

De Terre Online ook in je mailbox ontvangen?

Terre Online verschijnt 3 keer per jaar. Je ontvangt automatisch een link in je mailbox bij het verschijnen van de nieuwe edities, lekker makkelijk! 

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan