Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Terre Online - editie 1

Terre Online is het digitale magazine van Terre des Hommes. Speciaal voor jou als donateur, als dank voor je steun. Met Terre Online geven we je een kijkje in het leven van de kinderen die met jouw steun zijn geholpen.

Terre Online - editie 2
Terre Online - editie 2

In deze editie:

In deze editie vertelt de vijftienjarige Radha uit India vertelt over haar werk in de micamijnen: ‘Elke dag was hetzelfde. Ik was de hele dag bezig met stenen tillen en graven naar mica en ik werd steeds eenzamer.’ In deze Terre Online lees je hoe het nu met haar gaat.

Ook ontmoet je in deze editie James Yesiga, landenmanager Oeganda. Zijn eigen jeugdervaringen inspireren hem om zich dagelijks in te zetten voor kinderen. “Kinderen moeten onbekommerd kunnen leren en opgroeien”,  zegt James Yesiga.

En tot slot ook het verhaal van John (9) uit Oeganda. Niet zo lang geleden leefde hij op straat in de hoofdstad Kampala. Toen we hem vonden was hij uitgehongerd en zat hij onder de luizen. Lees Terre Online om te zien hoe het nu met hem gaat. Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe Terre Magazine!

Lees de nieuwe Terre Online

De Terre Online ook in je mailbox ontvangen?

Terre Online verschijnt 3 keer per jaar. Je ontvangt automatisch een link in je mailbox bij het verschijnen van de nieuwe edities, lekker makkelijk! 

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan