Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Publicaties

Terre Online - maart 2024

Terre Online is het digitale magazine van Terre des Hommes. Met Terre Online geven we je een kijkje in het leven van de kinderen die met steun van donateurs zijn geholpen.

Terre Online maart 2024

In deze editie:

Terre des Hommes-medewerker Sunshine Cupo zet zich al tien jaar in voor de bescherming van kinderen op de Filippijnen. Dero (14) uit Kenia hoeft niet langer te werken; hij kan dankzij de steun van donateurs naar school. En van Libië tot Oekraïne en Gaza, Collega Demelash vertelt meer over ons wereldwijde werk voor kinderen in nood

Een greep uit de artikelen:

  • Sunshine Cupo, is programmamanager voor Terre des Hommes op de Filippijnen. “Voor de toekomst hoop ik dat kinderen veilig zijn, offline en online.”
  • “Als ik een kind had, dan zou ik het echt niet op TikTok laten”, vertelt een van de jongeren die deel hebben deelgenomen aan het VOICE-onderzoek naar online veiligheid.
  • Een mooi hoedje, een zomerjurk, of een antiek theeservies. Je kunt het zomaar op de kop tikken in een van de 42 Terre des Hommes-winkels in Nederland. Wij namen een kijkje in Amersfoort.
  • “Er wordt zoveel hoop gegeven.” Het echtpaar Hil en Joop Hil Steneker-Zonderland vertelt waarom zij  al jaren bijdragen aan het werk van Terre des Hommes.
Lees Terre Online

Terre Online ook in je mailbox ontvangen?

Terre Online verschijnt 3 keer per jaar. Je ontvangt automatisch een link in je mailbox bij het verschijnen van de nieuwe editie, lekker makkelijk! 

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan