Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen

Strijd mee

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Het is makkelijker dan je denkt.

Strijd mee met geld
Strijd mee met tijd
Strijd mee met spullen

Strijd mee met geld

Word donateur

Als donateur steun je met geld onze strijd tegen uitbuiting van kinderen. Met jouw hulp kunnen we ze beschermen, naar school laten gaan en een betere toekomst bieden.

Doneer eenmalig of regelmatig

Periodiek schenken

Profiteer maximaal van belastingvoordeel door je giften vooraf vast te leggen in een periodieke schenking. Bekijk hoe je dit eenvoudig kunt regelen.

Over doneren met voordeel

Steun ons als Partner

Om tastbare resultaten te bereiken, werken we samen met gemeenschappen, partners én met bedrijven. Welke manier van samenwerken past het beste bij jou? Doe mee met onze strijd.

Leer meer over partners

Geef groots

Strijd mee tegen kinderuitbuiting met een bijzonder gift. Help mee als stichting, bedrijf of particulier. Verbind je naam aan een van onze projecten. Maak je gift meer waard: geef met belastingvoordeel of laat je idealen voortleven met een nalatenschap als ‘toegift’.

Meer informatie over grote donaties

Strijd mee met tijd

Word vrijwilliger

Ontmoet nieuwe mensen en doe mooi werk in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Als vrijwilliger bij Terre des Hommes doneer je met tijd. Ruimte over in je agenda? Zie wat jij kunt doen!

Onze vrijwilliger vacatures

Houd een spreekbeurt

Het is belangrijk dat veel mensen weten waarom we samen strijden tegen uitbuiting van kinderen. Met een spreekbeurt vertel je over ons werk aan je klasgenoten. Wij helpen je met een gratis spreekbeurtpakket.

Naar de spreekbeurt

Kom in actie!

Taarten bakken, hardlopen, een berg beklimmen. Wees creatief, start je eigen (online) actie en vraag anderen om je te sponsoren. Het geld gaat naar onze programma’s.

Meld je actie aan

Teken een petitie

Kom nu in actie en teken onze petities. Samen zetten we een verandering in gang die een einde maakt aan kinderuitbuiting.

Laat je stem horen

Strijd mee met spullen

Geef spullen

Kleren die je niet meer draagt. Boeken die je hebt gelezen. Ook met je prachtspullen strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. Breng ze langs bij onze winkels. Met de verkoop halen we geld op.

Winkels in de buurt
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube