Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's

Strijd mee

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Het is makkelijker dan je denkt.

Strijd mee met geld
Strijd mee met tijd
Strijd mee met spullen

Strijd mee met geld

Word donateur

Als donateur steun je met geld onze strijd tegen uitbuiting van kinderen. Met jouw hulp kunnen we ze beschermen, naar school laten gaan en een betere toekomst bieden.

Doneer 1 keer of regelmatig

Geef met belastingvoordeel

Door je gift voor langere tijd vast te leggen via de notaris kun je deze aftrekken van je belasting. Wij helpen je daarbij. Zo strijd je met voordeel tegen uitbuiting van kinderen.

Over doneren met voordeel

Geef groots

Strijd mee tegen kinderuitbuiting met een grote gift. Doneer als stichting, bedrijf of particulier. Verbind je naam aan een of meerdere van onze projecten. Geef groots. Samen maken we meer impact.

Meer informatie over grote donaties

Strijd mee met het hele bedrijf

Organiseer samen met je collega’s een actie. Vervang de standaard relatiegeschenken met een donatie. Of besteed een deel van jullie tijd en kennis. Meestrijden met Terre des Hommes kan op allerlei manieren.

Over impact maken met je bedrijf

Schenken en nalaten

Iedereen maakt zich in het leven wel ergens sterk voor. Laat je idealen voortleven met een nalatenschap als ‘toegift’. Door Terre des Hommes in je testament op te nemen kan je nog een keer opkomen voor wat je belangrijk vindt.

Over schenken en nalaten

Strijd mee met tijd

Word vrijwilliger

Ontmoet nieuwe mensen en doe mooi werk in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Als vrijwilliger bij Terre des Hommes doneer je met tijd. Ruimte over in je agenda? Zie wat jij kunt doen!

Onze vrijwilliger vacatures

Houd een spreekbeurt

Het is belangrijk dat veel mensen weten waarom we samen strijden tegen uitbuiting van kinderen. Met een spreekbeurt vertel je over ons werk aan je klasgenoten. Wij helpen je met een gratis spreekbeurtpakket.

Naar de spreekbeurt

Kom in actie!

Taarten bakken, hardlopen, een berg beklimmen. Wees creatief, start je eigen (online) actie en vraag anderen om je te sponsoren. Het geld gaat naar onze programma’s.

Meld je actie aan

Strijd mee met spullen

Geef spullen

Kleren die je niet meer draagt. Boeken die je hebt gelezen. Ook met je prachtspullen strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. Breng ze langs bij onze winkels. Met de verkoop halen we geld op.

Winkels in de buurt
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden