Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen

Fonds op naam

Op een heel persoonlijke manier iets goeds doen met een groot geldbedrag? Start dan een Fonds op Naam, en geef zo gericht invulling aan je filantropische wensen. Dit kan als particulier, maar ook als stichting, bedrijf of vriendenclub.

Waarom een fonds op naam?

Met een fonds op naam toon je persoonlijke betrokkenheid bij de strijd tegen kinderuitbuiting. Het fonds kan op verschillende manieren aan ons werk gekoppeld worden.

Je kunt een thema binnen ons werk financieren. Zoals kinderarbeid. Maar ook kan je fonds op naam ‘ge-earmarked’ worden. En specifiek bijdragen aan een of meerdere projecten.

Zo kun je via je fonds op naam uitdragen waar je voor staat. Als particulier, stichting, bedrijf of vriendenclub. Wij houden je in detail op de hoogte over de voortgang van ons werk.

Vind je de strijd tegen het besnijden van meisjes belangrijk? Koppel je fonds op naam aan een van onze projecten in Tanzania. Wil je online seksuele uitbuiting tegengaan? Sponsor Sweetie.

Een fonds op naam betekent een fonds op maat. Onze collega Angelique van Oversteeg gaat dan ook graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Zo richt je een fonds op naam op

Samen bespreken we hoe je Terre des Hommes met je fonds op naam wilt helpen. Dat kan met een eenmalige gift zijn. Of een regelmatige donatie. Je kunt ook besluiten het op te nemen in je testament.

De naam van je fonds? Die bepaal je zelf. Je kunt denken aan een dierbare die je eer wilt bewijzen. Of de naam van je familie, van jullie bedrijf of stichting.

We helpen je kiezen binnen welke termijn je fonds besteed mag worden en leggen alles vast in een contract. Hierna heeft jouw fonds op naam een eigen plek binnen Terre des Hommes.

Belastingvoordeel

Een fonds op naam levert net als een regelmatige donatie fiscale voordelen op. Angelique van Oversteeg vertelt je graag hoe dat werkt. Zij is telefonisch te bereiken via 070 310 50 28.

neem vrijblijvend via e-mail contact op
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube