Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's

Leg uw idealen vast

Strijden tegen kinderuitbuiting kan ook als u er niet meer bent. Met uw nalatenschap. Neem Terre des Hommes op in uw testament. En kom nog een keer op voor wat u belangrijk vindt. Terre des Hommes hoeft als ANBI geen belasting te betalen over uw gift.

Angélique van Oversteeg

Relatiebeheerder bijzondere giften

"Het geeft mij een trots gevoel om te helpen kinderuitbuiting structureel de wereld uit te helpen. Wij steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Alleen zo kan je verandering brengen en effectief te werk gaan."

Geef via uw testament

Een gift via uw testament is een mooie manier om het werk van Terre des Hommes te steunen als u er niet meer bent. Uw idealen leven voort en u biedt de generaties na u een kans op een beter bestaan.

Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat houdt in dat uw gift via uw testament geheel belastingvrij is. Uw nalatenschap zal volledig ten goede komen aan de strijd tegen kinderuitbuiting. 

Leg uw wensen vast

Samen met een notaris legt u uw wensen vast. Kiest u Terre de Hommes als een van uw erfgenamen, dan kan nalaten bijvoorbeeld via een geldbedrag of deel van uw bezit.

Verandert uw situatie of wilt u een andere verdeling? Dan kunt u uw testament altijd wijzigen - zonder u te hoeven verantwoorden.   

Download folder over nalaten

Persoonlijk advies

Uw testament is een persoonlijke zaak. En het opnemen van Terre des Hommes als erfgenaam kan vragen oproepen. Daarom helpen wij u graag met advies. Bij u thuis, of bij ons op kantoor.

Als bekend is dat u Terre des Hommes heeft opgenomen in uw testament, dan houden wij u graag op de hoogte van ons werk. Bijvoorbeeld op een van de donateursbijeenkomsten bij u in de buurt.

Onze relatiebeheerder Angélique van Oversteeg gaat graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. U kunt contact met haar opnemen via telefoonnummer: 06 53806050 of email.

Gegevens voor de notaris

Neemt u Terre des Hommes op in uw testament, dan heeft uw notaris deze gegevens nodig: Terre des Hommes Nederland, gevestigd te Den Haag, Zoutmanstraat 44, 2518 GS ‘S-Gravenhage, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, onder dossiernummer: 41149287.

Hulp bij testament opstellen

Een handige website om u verder te helpen met uw testament is www.nutestament.nl. Hier vindt u eenvoudig een notaris bij u in de buurt. Ook kunt u op de website zelf uw testament opmaken. Deze hoeft dan alleen nog getekend te worden door een notaris. U heeft al een testament voor € 195. Ga naar www.nutestament.nl.

Laat u inspireren

Lees inspirerende verhalen over onze volhardende strijd tegen kinderuitbuiting. Informeer uzelf in ons magazine over alle mogelijkheden van doneren via uw nalatenschap.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden