Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Strijd mee met het hele bedrijf

Organiseer samen met je collega’s een actie. Vervang de standaard relatiegeschenken met een donatie. Of besteed een deel van jullie tijd en kennis. Meestrijden met Terre des Hommes kan op allerlei manieren. Een inzamelingsactie met je collega’s is goed voor de teamspirit én goed voor de kinderen. Wij helpen jullie op weg. Met gratis infopakketten, een eigen plek op onze actiewebsite en natuurlijk advies. Maak samen met je collega’s het verschil en strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Werk met ons mee aan een veilige toekomst voor kinderen, zonder kinderuitbuiting. Kom in actie!

Strijd mee op jullie manier

Samen met je collega’s bijdragen aan de strijd tegen uitbuiting van kinderen kan op verschillende manieren. Hoe? Bekijk het hier.

Kom in actie!
Bekijk het actieplatform
Donaties in plaats van geschenken
Zet tijd, kennis of producten in
Belastingvoordeel

Doneer producten

Met het doneren van producten strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. Breng ze langs bij onze winkels. Met de verkoop halen we geld op. 

Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met winkelketen Dille & Kamille. Binnen de samenwerking ontvangt Terre des Hommes van Dille & Kamille artikelen om te verkopen in de ruim veertig Terre des Hommes tweedehands winkels.

“Dille & Kamille kenmerkt zich door natuurlijke eenvoud, gastvrijheid maar ook duurzaamheid, kernwaarden waarbij wij ons thuisvoelen en waarin we ons herkennen. We zijn erg blij met deze samenwerking en hopen op een langdurig partnerschap” - Albert Jaap van Santbrink.

Dille & Kamille is ook heel blij met de samenwerking. "Op deze manier helpen we Terre des Hommes om voor kinderen de wereld een stukje eerlijker en veiliger te maken. En duurzaamheid staat bij Dille & Kamille hoog in het vaandel, we zijn dus heel blij dat onze spullen zo een tweede leven krijgen!" - algemeen directeur Hans Geels 

Partnerschap op maat

Graag verkennen we samen de verschillende mogelijkheden en zoeken we naar een samenwerking die voor beide een meerwaarde creëert en aansluit bij jouw merk en missie. Een mooi voorbeeld van partnerschap op maat is de samenwerking met Imason.

"In ons werk als eigenaren van Imason worden we dagelijks omringd door professionele vrouwen (en mannen) die, zoals ook wijzelf, hun talenten kunnen inzetten voor het beter functioneren van organisaties en teams, en die investeren in hun professionele ontwikkeling en die van de mensen om hen heen.

Hierdoor staan we er niet altijd bij stil dat er meisjes zijn voor wie de dagelijkse werkelijkheid een nachtmerrie is, en voor wie naar school kunnen gaan een droom is die zonder hulp van organisaties als Terre des Hommes nooit gerealiseerd zou kunnen worden. We zijn dankbaar dat we met onze steun aan het GOOD project een bijdrage kunnen leveren aan de verwezenlijking van de dromen van meisjes die het slachtoffer zijn van het Devadasi systeem." - Carine Metselaar en Anja Docter, Imason.

Creëer ook samen met Terre des Hommes een positieve merkbeleving bij je klanten en neem contact met ons op voor de mogelijkheden en het maken van een vrijblijvende afspraak.

Meer weten?

Wil je persoonlijk advies of meer informatie? Neem gerust contact op met ons.

neem vrijblijvend via e-mail contact op
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan