Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's

Strijd mee met het hele bedrijf

Organiseer samen met je collega’s een actie. Vervang de standaard relatiegeschenken met een donatie. Of besteed een deel van jullie tijd en kennis. Meestrijden met Terre des Hommes kan op allerlei manieren. Een inzamelingsactie met je collega’s is goed voor de teamspirit én goed voor de kinderen. Wij helpen jullie op weg. Met gratis infopakketten, een eigen plek op onze actiewebsite en natuurlijk advies. Maak samen met je collega’s het verschil en strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Werk met ons mee aan een veilige toekomst voor kinderen, zonder kinderuitbuiting. Kom in actie!

Maak impact met je hele bedrijf

Maak het verschil. De meest directe manier om Terre des Hommes te steunen is natuurlijk geld doneren. Ga met de pet rond, vraag onze gratis giftbox aan, zamel geld in en doneer! Stop uitbuiting van kinderen. Strijd mee. 

Strijd mee met je bedrijf, op jullie manier

Samen met je collega’s bijdragen aan de strijd tegen uitbuiting van kinderen kan op verschillende manieren. Hoe? Bekijk het hier.

Kom in actie

Wees creatief! Organiseer samen met je collega’s een actie om geld in te zamelen. Lekker brainstormen en samen de schouders eronder. Een leuke manier om ons te helpen in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Goed voor de teamspirit. Goed voor de kinderen.

Inspiratie nodig? We hebben een aantal suggesties voor je verzameld op ons actieplatform

Donaties in plaats van geschenken

Laat je relaties weten dat jouw bedrijf ons werk steunt. En vervang ‘gewone’ relatiegeschenken met een donatie aan Terre des Hommes.

Zet tijd, kennis of producten in

Soms is het leuker om eigen kennis, diensten of producten in te zetten voor Terre des Hommes. Benieuwd naar waar wij behoefte aan hebben? Neem dan gerust telefonisch contact op met Angélique van Oversteeg  op 06 53 80 60 50.

Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen!  

Doneer spullen

Ook met het doneren van prachtspullen strijd je mee tegen uitbuiting van kinderen. Breng ze langs bij onze winkels. Met de verkoop halen we geld op. Bekijk onze winkels in de buurt

Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met winkelketen Dille & Kamille.  Binnen de samenwerking ontvangt Terre des Hommes van Dille & Kamille artikelen om te verkopen in de ruim veertig Terre des Hommes tweedehands winkels. Het gaat om artikelen die om uiteenlopende redenen niet meer verkocht worden door Dille & Kamille in de eigen winkels.

Dille & Kamille steunt hierdoor Terre des Hommes in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen. Samen streven Dille & Kamille en Terre des Hommes naar een goede samenwerking om kinderuitbuiting tegen te gaan.

“Dille & Kamille kenmerkt zich door natuurlijke eenvoud, gastvrijheid maar ook duurzaamheid, kernwaarden waarbij wij ons thuisvoelen en waarin we ons herkennen. We zijn erg blij met deze samenwerking en hopen op een langdurig partnerschap”, zegt Albert Jaap van Santbrink.

Dille & Kamille is ook heel blij met de samenwerking. "Dit is een prachtige bestemming voor artikelen die we niet meer in onze winkels verkopen," licht algemeen directeur Hans Geels toe. "Dingen met een krasje of een weeffoutje, maar soms ook laatste stuks uit ons magazijn. Op deze manier helpen we Terre des Hommes om voor kinderen de wereld een stukje eerlijker en veiliger te maken. En duurzaamheid staat bij Dille & Kamille hoog in het vaandel, we zijn dus heel blij dat onze spullen zo een tweede leven krijgen!"

Partnerschap op maat

Terre des Hommes wordt financieel ondersteund door een aantal zakelijke partners. Dankzij deze belangrijke bijdragen aan onze programma’s kunnen wij een vuist maken tegen kinderuitbuiting wereldwijd.  Graag verkennen we samen de verschillende mogelijkheden en zoeken we naar een samenwerking die voor beide een meerwaarde creëert en aansluit bij jouw merk en missie.

Creëer samen met Terre des Hommes een positieve merkbeleving bij je klanten en neem contact met ons op voor de mogelijkheden en het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem vrijblijvend contact op!

Belastingvoordeel

Doneren aan Terre des Hommes is fiscaal aantrekkelijk. Wij zijn een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Hierdoor mogen donaties aan ons van je winst worden afgetrokken. Win-win!

Meer weten?

Wil je persoonlijk advies of meer informatie? Neem gerust contact op met ons.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden