Werken bij

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen. Betaald of vrijwillig, als medewerker van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. Strijd mee. Stop de uitbuiting van kinderen. Bekijk de vacatures.

Vacatures

Vrijwilligers communicatie & support medewerker

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een communicatie of marketing achtergrond? Heb je ooit vrijwilligerswerk gedaan of met vrijwilligers gewerkt? Ben je geduldig, goed in coördineren en nauwkeurig? Wij hebben een uitdagende functie voor je!

Bekijk de vacature

Coördinator vrijwilligers & winkelsupport

Ben je ondernemend en ben je goed in staat mensen te motiveren? Kun je goed organiseren? Heb je eerder met vrijwilligers gewerkt of ben je zelf werkzaam als vrijwilliger geweest én heb je affiniteit met Retail? Wij hebben een uitdagende functie voor je!

Bekijk de vacature

Project Officer Child Protection (Kenya)

Are you an experienced project officer, with a solid academic background and a passion for child protection? Can you work independently 'in the field' taking the lead ensuring that project activities are implemented as outlined and planned? Then we have an exciting opportunity in Busia County for you!

Bekijk de vacature

Administratief Medewerker HR

Is jouw kracht het realiseren van een gedegen HR administratie? Werk je accuraat en gestructureerd? Kan je vooruitkijken en plannen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je! We zijn op zoek naar een Administratief Medewerker HR (20-24 u/week). Het is een nieuwe veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief!

Bekijk de vacature

Senior Officer Partnerships

Ben je ondernemend en heb je ervaring met internationale fondsenwerving? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! Voor ons hoofdkantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een Senior Officer Partnerships. Het is een nieuwe functie!

Bekijk de vacature

Technische adviseur kinderarbeid private sector

Beschik je over diepgaande en up-to-date kennis over kinderarbeid in de privésector? Ben je gepassioneerd door kinderrechten en heb je ervaring als adviseur? Dan hebben wij voor jou een interessante kans!

Bekijk de vacature

Digital Marketing Officer

Gaat je hart sneller kloppen van kinderrechten en digitale marketing? Hou je van vernieuwing in plaats van de status quo bewaken? Ben je een teamspeler, hands on en kun je op een creatieve manier onze doelgroepen verbinden met het werk van Terre des Hommes?

Bekijk de vacature

Assistent Controller

Ben jij een sociaal sterk en heb je ervaring als assistent controller? Wil jij graag het verschil maken en ben je goed in het maken van professionalisering slagen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Strijd mee als vrijwilliger

Ontmoet nieuwe mensen en doe mooi werk in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Als vrijwilliger bij Terre des Hommes kan je altijd en overal aan de slag. Bijvoorbeeld in een van onze winkels. Ruimte over in je agenda? Zie wat jij kunt doen!

Onze vrijwilliger vacatures
HomeOnze missieWat we doenOnze winkels
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden