Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen

Werken bij

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen. Betaald of vrijwillig, als medewerker van Terre des Hommes draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. Strijd mee. Stop de uitbuiting van kinderen. Bekijk de vacatures.

Vacatures

Projectleider

Ben jij een projectmanager die beschikt over uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van algemeen projectmanagement, inclusief effectieve planning, implementatie en monitoring en rapportage van projectresultaten? Dan hebben we misschien een leuke kans voor jou!

Bekijk de vacature

Allround Fondsenwerver Particuliere Markt (32-36 uur)

Heb jij een hart voor kinderrechten én voor marketing en fondsenwerving? Kun jij verbinden en activeren? Wil jij samen met ons mee strijden tegen kinderuitbuiting? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je als allround Fondsenwerver Particuliere Markt.

Bekijk de vacature

Regiocoördinator winkels & vrijwilligers Zuid-Oost en Zeeland

Een winkel runnen met impact…. Durf jij? Jij hebt alles in je rugzak om winkels tot een succes te maken. Ondernemend als jij bent zie jij altijd kansen en mogelijkheden om van A naar B(eter en zelfs best) te reizen. Jij ondersteunt en motiveert als geen ander je winkel teams om geweldige resultaten te boeken. Dat onze Terre des Hommes winkels gerund worden door vrijwilligers is voor jou een stimulans. Zie jij de uitdaging in een samenwerking met mensen die zich onbetaald inzetten voor een goed doel. Dat zou helemaal top zijn! Blij geworden van deze introductie? Dan kun je met een gerust hart de rest van de vacaturetekst lezen!

Bekijk de vacature

Strijd mee als vrijwilliger

Ontmoet nieuwe mensen en doe mooi werk in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Als vrijwilliger bij Terre des Hommes kan je altijd en overal aan de slag. Bijvoorbeeld in een van onze winkels. Ruimte over in je agenda? Zie wat jij kunt doen!

Onze vrijwilliger vacatures
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube