Werken bij

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen. Betaald of vrijwillig, als medewerker van Terre des Hommes draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. Strijd mee. Stop de uitbuiting van kinderen. Bekijk de vacatures.

Vacatures

Planning, Monitoring, Evaluation & Learning Officer - Uganda

Are you a seasoned Planning, Monitoring, Evaluation and Learning Officer? Do you have a passion to improve the quality of our programmes? Then we have an exciting position for you within the country team Uganda.

Bekijk de vacature

Communicatie Content Officer

Gaat je hart sneller kloppen van kinderrechten en het communicatievak? Ben je een goede communicatieadviseur die in doelgroepen en relevantie denkt en die sterke teksten kan schrijven? En word je ook warm van de mogelijkheden om dit te versterken door pakkende beelden en films te maken van ons werk voor kinderen in de wereld?

Bekijk de vacature

Project Officer (Social Worker)

Project Officer (Social Worker) Duty Station: Cebu, Philippines Starting Date: As soon as possible Contract Period: One year contract with a possibility of ext

Bekijk de vacature

Investigator WATCH NL

Ben jij een onderzoeker met gedegen ervaring? Sta je stevig in je schoenen en heeft het internet geen geheimen voor jou? Heb jij ervaring bij politie, defensie of een andere opsporingsdienst? Of ben je een criminoloog? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je! We zijn op zoek naar een investigator WATCH NL

Bekijk de vacature

Forensic ICT Officer Sweetie

Hou je van vernieuwing in plaats van de status quo bewaken? Ben je een teamspeler en hands on? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je! We zijn per direct op zoek naar een onderzoekende Forensic ICT Officer Sweetie.

Bekijk de vacature

Assistent Winkel Team

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een communicatie of marketing achtergrond? Heb je ooit vrijwilligerswerk gedaan of met vrijwilligers gewerkt? Ben je geduldig, goed in coördineren en nauwkeurig?

Bekijk de vacature

EU Advocacy and Funding Officer

Ben jij een veelzijdige, moedige en creatieve persoon met een 'kan doen'-houding, een passie voor kinderrechten / mensenrechten en een grote interesse in EU-beleid? Dan hebben wij voor jou een interessante kans!

Bekijk de vacature

Technische adviseur kinderarbeid private sector

Beschik je over diepgaande en up-to-date kennis over kinderarbeid in de privésector? Ben je gepassioneerd door kinderrechten en heb je ervaring als adviseur? Dan hebben wij voor jou een interessante kans!

Bekijk de vacature

Strijd mee als vrijwilliger

Ontmoet nieuwe mensen en doe mooi werk in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Als vrijwilliger bij Terre des Hommes kan je altijd en overal aan de slag. Bijvoorbeeld in een van onze winkels. Ruimte over in je agenda? Zie wat jij kunt doen!

Onze vrijwilliger vacatures
HomeOnze missieWat we doenOnze winkels
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden