Assen

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Assen?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Assen kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, sieraden, speelgoed, klein kindermeubilair, boeken, tijdschriften, lp's, kleine huishoudelijke artikelen, serviesgoed en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

 

Nieuws en evenementen

12 oktober modeshow Terre des Hommes winkel in Assen

3 oktober 2018

Op 12 oktober organiseert de Terre des Hommes winkel in Assen een Modeshow. Tijdens de modeshow wordt kleding uit de winkel getoond.

De modeshow vindt plaats tussen 14.30 en 16.30 uur in de winkel aan de Kerkstraat in Assen. Natuurlijk staat de koffie en thee en iets lekkers voor u klaar. 

Wij zien u graag op 12 oktober in onze winkel.

20180927_104201-1_1.jpg

Mis het niet: onze modeshow op vrijdag 20 april!

10 april 2018

Bent u op zoek naar kledinginspiratie of heeft u gewoon zin in een gezellig middag? Kom dan naar onze modeshow op vrijdag 20 april.

Van 14.30 tot 16.30 uur kunt u onze modellen bewonderen die de mooiste kledingcombinaties showen. Twee uur inspiratie onder het genot van koffie of thee en iets lekkers. We zien u graag in onze winkel in de Kerkstraat.

Tot dan!

Kom naar de modeshow van TDH Assen

21 september 2017

Ter ere van het 8-jarig bestaan van de Terre des Hommes kringloopwinkel in Assen organiseren we op vrijdag 6 oktober een modeshow waar we onze tweedehands kleding laten zien. 

De modeshow vindt plaats tussen 14.30 uur en 16.30 uur in onze winkel aan de Kerkstraat. Er staat koffie, thee en iets lekkers voor u klaar. Ook kunt u op deze middag een kleurenanalyse laten doen door Isabel Marrink voor € 29.90 vanaf 13.30 uur.

Tot vrijdag 6 oktober!