Assen

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Assen?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Assen kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, sieraden, speelgoed, klein kindermeubilair, boeken, tijdschriften, lp's, kleine huishoudelijke artikelen, serviesgoed en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

 

Nieuws en evenementen

Kom naar de modeshow van TDH Assen

21 september 2017

Ter ere van het 8-jarig bestaan van de Terre des Hommes kringloopwinkel in Assen organiseren we op vrijdag 6 oktober een modeshow waar we onze tweedehands kleding laten zien. 

De modeshow vindt plaats tussen 14.30 uur en 16.30 uur in onze winkel aan de Kerkstraat. Er staat koffie, thee en iets lekkers voor u klaar. Ook kunt u op deze middag een kleurenanalyse laten doen door Isabel Marrink voor € 29.90 vanaf 13.30 uur.

Tot vrijdag 6 oktober!