Deventer

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Deventer?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Deventer kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Ga naar alle (vrijwillige) vacatures 

Nieuws en evenementen

Actrice Gerda Havertong opent de vernieuwde winkel

26 februari 2016

Actrice Gerda Havertong, bekend van Sesamstraat komt zaterdag 27 februari naar de feestelijke heropening van de Terre des Hommes winkel aan de Zwolseweg 45.

De afgelopen tijd door de vrijwilligers in Deventer hard gewerkt om de tweedehands winkel te vernieuwen. Het interieur van de winkel is opgefrist en er is een duidelijker Terre des Hommes look en feel. De verbouwing is mede mogelijk dankzij sponsoring door de Rabobank, Saled en Carpetright.

De winkel zal zaterdagochtend om 10.30 uur feestelijk heropend.

Terre des Hommes tweedehands winkel Deventer winkel De winkel in Deventer voor de verbouwing Terre des Hommes kringloopwinkel Deventer na verbouwing De winkel na de verbouwing

 

De Terre des Hommes winkel in Deventer is jarig!

3 juni 2015

De Terre des Hommes winkel in Deventer viert deze week zijn vijfjarig bestaan. Het jubileum wordt tot en met 6 juni gevierd iedere dag gevierd met speciale aanbiedingen. Bovendien dingen betalende klanten mee naar mooie prijzen. 

Op zaterdag 6 juni wordt de feestelijke week vanaf 10.30 uur afgesloten. De hele dag is er koffie en thee met iets lekkers. Ook krijgen de klanten een kleine attentie. Kom langs! 

De winkel in Deventer verkoopt gebruikte dames-, heren- en kinderkleding, speelgoed, kleine huisraad, curiosa en boeken van goede kwaliteit. Een team van vrijwilligers zamelt alles in, sorteert de artikelen en bied ze tegen lage prijzen aan ter verkoop aan in de winkel.

Op dit moment financiert de winkel in Deventer een project in Bolivia. De opbrengst komt ten goede aan opvang, onderwijs en rechtshulp voor tienersmoeders en seksueel misbruikte meisjes. Met de inzet van vrijwilligers en door de inbreng van goederen ondersteunt Terre des Hommes Deventer mensen elders in de wereld, maar ook plaatselijk.