Hengelo

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Hengelo?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Hengelo kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Onze specialiteit

De specialiteit van de winkel in Hengelo is de verkoop van handgemaakte moderne kerst- en wenskaarten.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Eerlijk winkelen in Hengelo

16 oktober 2018

De winkel aan de Mozartlaan is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdags van 10.00-17.00 uur. Het assortiment is zeer divers: kleding, boeken, speelgoed, schoenen, snuisterijen, textiel en huishoudelijke artikelen. 

Is iets niet verkoopbaar, dan wordt het doorgestuurd naar andere goede doelen of naar een opkoper; bijna niets gaat verloren. 

Terre des Hommes is dan ook opgenomen in de Eerlijk Winkelen route van Hengelo. Natuurlijk kan de winkel niet bestaan zonder de vrijgevigheid van de Hengelose bevolking. Tijdens de openingstijden kunnen mensen kleding of andere waren, mits schoon en heel, bij ons inleveren. Dit met uitzondering van onder andere elektrische apparaten en artikelen, die te groot zijn voor onze winkel. Een enorm team van vrijwilligers gaat aan de slag met het sorteren, prijzen en strijken van alles, voordat het in de winkel ligt.