Middelburg

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Middelburg?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Middelburg kunt u onder andere dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, CD’s, DVD’s, kleine huishoudelijke artikelen en apparaten, kastjes en bric a brac kopen. Ook heeft deze winkel een klein assortiment nieuwe goederen als sieraden en sjaals.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Komt langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Fietstocht: Dorpentocht Walcheren 2017

2 juni 2017

Op dinsdag 1 augustus 2017 is weer de jaarlijkse Terre des Hommes Dorpentocht over het mooie Walcheren. Dit jaar is het thema “Groen”. Groen op de stempelposten: Denk aan een bloemen- of plantenkweker, een tuincentrum of zelfs aan een groen, geschilderd panorama. Groen onderweg: Op Walcheren zijn diverse instellingen actief op het gebied van landschapsbeheer. Denk aan Staatsbosbeheer, Het Zeeuwse Landschap en Waterschap Walcheren. Je kunt een aantal verrassende projecten zien die op Walcheren gerealiseerd zijn.

Om mee te kunnen doen koop je voor € 5,- het routeboekje. Routeboekjes zijn op dinsdag 1 augustus verkrijgbaar op de start-/stempelposten. Vanaf 10 dagen vóór de tocht kun je routeboekjes kopen bij een V.V.V. op Walcheren (Domburg, Oostkapelle, Veere, Vlissingen en Zoutelande), de Tourist Shop te Middelburg (in de Drvkkery), het Polderhuis te Westkapelle of de Terre des Hommes winkel, Achter de Houttuinen 48 te Middelburg.

Met de opbrengst steun je het Terre des Hommes project “Kinderarbeid in Azië”. Dit project houdt in: het terugdringen van kinderarbeid door diverse deelprojecten, zoals voorlichting aan kinderen en gemeenschappen, opleiding, juridische hulp, voorlichting aan overheden en het direct redden van slachtoffertjes.

In het routeboekje zit een lot waarmee je kans maakt op een fiets of een waardebon van € 250,-, beschikbaar gesteld door fietsspecialist Piet Voskamp te Middelburg. Vanaf 9:00 uur kun je op iedere stempelpost starten. Het stempelen gebeurt door leden van elf goede-doelen-organisaties, die tevens aandacht vragen voor hun eigen doeleinden/activiteiten. Laat je verrassen door overige activiteiten op de stempelplaatsen! Op de laatste stempelpost ontvang je een laatste stempel en de medaille. Om 18:00 uur sluiten de posten.

Deze, en meer informatie staat op de website: www.dorpentocht-walcheren.nl.

Een overzicht van de startplaatsen/stempelplaatsen:

Plaatsen:                     Locaties:                                    
1 - Middelburg (1)       AZC Middelburg, Laurens Stommesweg 1
2 - Meliskerke             Minicamping De Kluithoek, Krommenhoekseweg 2
3 - Aagtekerke            Rozenkwekerij Simonse, Geschieresweg 11
4 - Zoutelande            Minicamping Werendijke, Werendijke 12
5 - Biggekerke            Minicamping Biggekerke, Koudekerkseweg 10
6 - Koudekerke           Minicamping Jobse, Galgeweg 4
7 - Vlissingen              Panorama Walcheren, De Willem Ruysstraat 102
8 - Oost-Souburg        Theetuin Hof Abeele, Grote Abeele 15
9 - Middelburg (2)       Kinderboerderij de Klepperhoeve, Meiveldpad 55
10 - Middelburg (3)     Tuincentrum Verstraten-Walhout, Veerseweg 124a
11 - Middelburg (4)     Kwekerij 's-Gravenhof, Van ’t Hoffweg 4