Middelburg

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Middelburg?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Middelburg kunt u onder andere dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, CD’s, DVD’s, kleine huishoudelijke artikelen en apparaten, kastjes en bric a brac kopen. Ook heeft deze winkel een klein assortiment nieuwe goederen als sieraden en sjaals.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Bij inwoners van Walcheren kunnen wij ook goederen ophalen. Voor specifieke informatie over de Terre des Hommes winkel in Middelburg: www.tdhmiddelburg.nl

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Komt langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Dorpentocht Walcheren 2018

25 juni 2018

Op dinsdag 7 augustus 2018  zal de jaarlijkse Terre des Hommes Dorpentocht over het mooie Walcheren weer worden verreden.

Dit jaar is het thema “Lekker weg op Walcheren”. Je maakt kennis met bedrijven die streekproducten verkopen: fruit, zuivel of meel van de molen. Daarnaast fiets je over een aantal grote walcherse campings met hun uitgebreide voorzieningen en hun restaurant.

Om mee te kunnen doen koop je voor € 6,- het routeboekje. Routeboekjes zijn op dinsdag 7 augustus verkrijgbaar op de start-/stempelposten. Vanaf 14 juli 2018 (de jubileumdag!) kun je routeboekjes kopen in de Terre des Hommes winkel, Achter de Houttuinen 48 te Middelburg. Vanaf 10 dagen vóór de tocht kun je routeboekjes kopen bij een V.V.V. op Walcheren (Domburg, Oostkapelle, Vlissingen en Zoutelande), de Tourist Shop te Middelburg (in de Drvkkery) of het Polderhuis te Westkapelle.

Met de opbrengst steun je het Terre des Hommes project “Kinderarbeid in Azië”. Dit project houdt in: het terugdringen van kinderarbeid door diverse deelprojecten, zoals voorlichting aan kinderen en gemeenschappen, opleiding, juridische hulp, voorlichting aan overheden en het direct redden van slachtoffertjes.

In het routeboekje zit een lot waarmee je kans maakt op een fiets of een waardebon van € 250,-, beschikbaar gesteld door fietsspecialist Piet Voskamp te Middelburg en daarnaast nog een aantal prijzen, beschikbaar gesteld door andere bedrijven.

Vanaf 9:00 uur kun je op iedere stempelpost starten. Het stempelen gebeurt door leden van elf goede-doelen-organisaties, die tevens aandacht vragen voor hun eigen doeleinden/activiteiten. Laat je verrassen door overige activiteiten op de stempelplaatsen! Op de laatste stempelpost ontvang je een laatste stempel en de medaille. Om 18:00 uur sluiten de posten.

>> Lees hier meer over de dorpentocht