Tilburg

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Tilburg?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Tilburg kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende winkel!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Modeshow Terre des Hommes Tilburg: 26 maart 2017

17 maart 2017

Op zondag 26 maart 2017 viert Terre des Hommes Tilburg haar tweejarig bestaan met een spetterende modeshow!

Terre des Hommes Tilburg verkoopt gebruikte goederen van zeer goede kwaliteit.De opbrengst van alle verkopen gaat naar het Terre des Hommes programma in Azië dat kinderen uit de seksindustrie haalt. Het 2-jarig bestaan van de winkel wordt gevierd met een wervelende modeshow in de winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, waarin vrijwilligers en vaste klanten als model meelopen!

De kleding die wordt getoond kan na afloop van de modeshow worden gekocht. Natuurlijk wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd. Wilt u deze feestelijke bijeenkomst bijwonen en tevens gezellig rondsnuffelen? U bent van harte welkom!

  • De winkel is op zondag 26 maart open van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  • De modeshow is van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Top 2000 café in Tilburg

29 november 2016

Een Top 2000 Café in Tilburg! Dit jaar voor het eerst bij Eetcafé Kolektivo aan de Trouwlaan 189. Terre des Hommes Tilburg en Kolektivo hebben de handen ineen geslagen en gaan het Hilversumse initiatief in Tilburg op de kaart zetten tussen Kerst en Oud & Nieuw van dinsdag 27 december tot en met zaterdag 31 december.

Sinds 1999 wordt de Top 2000 door de NPO georganiseerd in Hilversum met een Top 2000 Café dat ieder jaar druk wordt bezocht. Terre des Hommes Tilburg gaat samen met Kolektivo de uitdaging aan om daarvan in Tilburg een geslaagde lokale versie te maken.

Eind december kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje bij Kolektivo via grote schermen live kijken naar de Top 2000. Tegelijkertijd kunnen bezoekers kennismaken met het werk en de winkel van Terre des Hommes en er zijn ook activiteiten voor kinderen. De entree is gratis en de opbrengst van dit initiatief komt ten goede aan het project van de Terre des Hommes winkel in Tilburg.

Dus noteer: dinsdag 27 december vanaf 10.00 uur tot zaterdagavond 31 december 18.00 uur! Breng je vrienden, familie en kennissen mee, drink een eindejaarsborrel met je collega’s, kom met je gezin of gewoon lekker alleen en geniet van goede muziek en gezelligheid waarmee je onze goede doel steunt!

Voor verdere info: 06-53648374 Henk van Tilborg, voorzitter Terre des Hommes Tilburg

top2000site.jpg

Terre des Hommes Tilburg en Pathé slaan de handen ineen

28 oktober 2015

Op woensdag 18 november, 19.00 uur, vertoont de bioscoop aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg de Nederlandse film ’Lilet Never Happened’. De film is in opdracht en samenwerking met Terre des Hommes Nederland gemaakt en won vele internationale festivalprijzen. Wij nodigen u van harte uit om bij deze voorstelling aanwezig te zijn. 

’Lilet Never Happened’ is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en speelt zich af op de Filipijnen. Lilet is een rebels 11-jarig straatmeisje dat vecht om te overleven in de straten van Manilla, maar dreigt af te glijden in de prostitutie. Sociaal werkster Claire probeert wanhopig het meisje te redden, maar haar pogingen stranden keer op keer, omdat Lilet in al haar weerbarstigheid voor de moeilijkste weg kiest.

Wij zijn zeer trots dat de inmiddels 16-jarige hoofdrolspeelster Sandy Talag met haar moeder op 18 november naar Pathé komt. Sandy Talag die deze zware rol als 12-jarige op zich nam heeft inmiddels vier keer in festivals de Best Actress award gewonnen. Regisseur Jacco Groen zal eveneens aanwezig zijn, net als vele vrijwilligers van Terre des Hommes Tilburg. 

Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn verkrijgbaar in de winkel van Terre des Hommes Tilburg aan de Korvelseweg 87 of per mail via info@tdhtilburg.nl. U kunt ook op de avond zelf tegen contante betaling van € 9,50 een ticket kopen bij een speciale kassa in Pathé. Bij binnenkomst krijgt u een gratis kopje koffie of thee. Na afloop is het mogelijk om na te praten in de foyer waar u hoofdrolspeelster en regisseur kunt ontmoeten.

Een groot deel van de opbrengst van de filmavond komt ten goede aan het project Redirect in Cebu op de Filipijnen, waar veel kinderen in de seksindustrie werken.

Bekijk de trailer: