Tilburg

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Tilburg?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Tilburg kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Terre des Hommes Tilburg organiseert Top 2000 Café

21 december 2017

Op vrijdag 29 december 2017 organiseert Terre des Hommes Tilburg , wederom in samenwerking met Kolektivo een TOP 2000 CAFE  in Tilburg, aan de Trouwlaan 189 te Tilburg. De opbrengst gaat naar Terre des Hommes.

Programma:

  • Van 14 uur tot 17 uur  eindejaarborrel met top 2000.
  • Aansluitend kunnen mensen heerlijk eten bijvoorbeeld van een Balkan plank. Kosten zijn 15 euro en dan heb je echt goed gegeten. Tijdens het diner is er een live optreden van John Meulendijks met accordeon.
  • Vanaf 20.00 uur is er een wijnproeverij ( vier verschillende soorten)  van Kroatische wijnen uit Zlatan otok, een bijzondere wijngaard.  Het bedrag van 10 euro dat hiervoor gevraagd wordt, gaat volledig naar Terre des Hommes. Tijdens de avond is er een live optreden van de Tilburgse Meat Loaf.

Voor diner en of wijnproeverij graag aanmelden bij Kolektivo: 013-8229949 of ivo@kolektivo.nl. Nadere info  bij Henk van Tilborg via telefoonnummer 0653648374. 
top2000.png

 

Heel Holland bakt en kookt!

11 augustus 2017

Maar wie wordt de beste kok of thuisbakker van Terre des Hommes Tilburg? Wij willen graag uw lekkerste recept ontvangen!

Heeft u een recept waar uw kinderen, familie of vrienden dol op zijn? Van brood tot hartige taart, van aardappel tot pasta? Laat het ons weten! Lever uw favoriete recept aan in onze winkel op de Korvelseweg 87 in Tilburg of stuur het door naar info@tdhtilburg.nl ten name van Marja Smeulders.

U maakt kans op leuke prijzen en prijsjes, zoals gratis shoppen in onze winkel, en uiteraard valt u ook ‘eeuwige roem’ ten deel in de geschiedenis van Terre des Hommes. Daarnaast zullen de beste recepten worden gebundeld in een speciaal Terre des Hommes kookboekje! De wedstrijd loopt tot 1 oktober, dus ruimschoots de tijd om uw lekkerste recepten aan te leveren. De inzendingen worden bekeken en beoordeeld door een deskundige jury. Prijsuitreiking is op vrijdag 6 oktober.

Doe mee!

image003.jpg  image005.jpg

Modeshow Terre des Hommes Tilburg: 26 maart 2017

17 maart 2017

Op zondag 26 maart 2017 viert Terre des Hommes Tilburg haar tweejarig bestaan met een spetterende modeshow!

Terre des Hommes Tilburg verkoopt gebruikte goederen van zeer goede kwaliteit.De opbrengst van alle verkopen gaat naar het Terre des Hommes programma in Azië dat kinderen uit de seksindustrie haalt. Het 2-jarig bestaan van de winkel wordt gevierd met een wervelende modeshow in de winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, waarin vrijwilligers en vaste klanten als model meelopen!

De kleding die wordt getoond kan na afloop van de modeshow worden gekocht. Natuurlijk wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd. Wilt u deze feestelijke bijeenkomst bijwonen en tevens gezellig rondsnuffelen? U bent van harte welkom!

  • De winkel is op zondag 26 maart open van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  • De modeshow is van 15.00 uur tot 16.30 uur.