Tilburg

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Tilburg?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Tilburg kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Heel Holland bakt en kookt!

11 augustus 2017

Maar wie wordt de beste kok of thuisbakker van Terre des Hommes Tilburg? Wij willen graag uw lekkerste recept ontvangen!

Heeft u een recept waar uw kinderen, familie of vrienden dol op zijn? Van brood tot hartige taart, van aardappel tot pasta? Laat het ons weten! Lever uw favoriete recept aan in onze winkel op de Korvelseweg 87 in Tilburg of stuur het door naar info@tdhtilburg.nl ten name van Marja Smeulders.

U maakt kans op leuke prijzen en prijsjes, zoals gratis shoppen in onze winkel, en uiteraard valt u ook ‘eeuwige roem’ ten deel in de geschiedenis van Terre des Hommes. Daarnaast zullen de beste recepten worden gebundeld in een speciaal Terre des Hommes kookboekje! De wedstrijd loopt tot 1 oktober, dus ruimschoots de tijd om uw lekkerste recepten aan te leveren. De inzendingen worden bekeken en beoordeeld door een deskundige jury. Prijsuitreiking is op vrijdag 6 oktober.

Doe mee!

image003.jpg  image005.jpg

Modeshow Terre des Hommes Tilburg: 26 maart 2017

17 maart 2017

Op zondag 26 maart 2017 viert Terre des Hommes Tilburg haar tweejarig bestaan met een spetterende modeshow!

Terre des Hommes Tilburg verkoopt gebruikte goederen van zeer goede kwaliteit.De opbrengst van alle verkopen gaat naar het Terre des Hommes programma in Azië dat kinderen uit de seksindustrie haalt. Het 2-jarig bestaan van de winkel wordt gevierd met een wervelende modeshow in de winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, waarin vrijwilligers en vaste klanten als model meelopen!

De kleding die wordt getoond kan na afloop van de modeshow worden gekocht. Natuurlijk wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd. Wilt u deze feestelijke bijeenkomst bijwonen en tevens gezellig rondsnuffelen? U bent van harte welkom!

  • De winkel is op zondag 26 maart open van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  • De modeshow is van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Top 2000 café in Tilburg

29 november 2016

Een Top 2000 Café in Tilburg! Dit jaar voor het eerst bij Eetcafé Kolektivo aan de Trouwlaan 189. Terre des Hommes Tilburg en Kolektivo hebben de handen ineen geslagen en gaan het Hilversumse initiatief in Tilburg op de kaart zetten tussen Kerst en Oud & Nieuw van dinsdag 27 december tot en met zaterdag 31 december.

Sinds 1999 wordt de Top 2000 door de NPO georganiseerd in Hilversum met een Top 2000 Café dat ieder jaar druk wordt bezocht. Terre des Hommes Tilburg gaat samen met Kolektivo de uitdaging aan om daarvan in Tilburg een geslaagde lokale versie te maken.

Eind december kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje bij Kolektivo via grote schermen live kijken naar de Top 2000. Tegelijkertijd kunnen bezoekers kennismaken met het werk en de winkel van Terre des Hommes en er zijn ook activiteiten voor kinderen. De entree is gratis en de opbrengst van dit initiatief komt ten goede aan het project van de Terre des Hommes winkel in Tilburg.

Dus noteer: dinsdag 27 december vanaf 10.00 uur tot zaterdagavond 31 december 18.00 uur! Breng je vrienden, familie en kennissen mee, drink een eindejaarsborrel met je collega’s, kom met je gezin of gewoon lekker alleen en geniet van goede muziek en gezelligheid waarmee je onze goede doel steunt!

Voor verdere info: 06-53648374 Henk van Tilborg, voorzitter Terre des Hommes Tilburg

Terre des Hommes kringloopwinkel Tilburg top 2000