Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Margreet van Steijn benoemd als lid van de Raad van Toezicht

21 maart 2023

Met trots verwelkomt Terre des Hommes Margreet van Steijn als nieuw lid van de Raad van Toezicht. 

Leer onze Raad van Toezicht kennen
Children

Een vliegende start in het leven

Margreet helpt organisaties en hun leiders om hun essentie te vinden en van daaruit betekenisvol te transformeren. Ze begeleidt daarnaast familie- en organisatieopstellingen. Margreet neemt jarenlange ervaring mee op het vlak van merkstrategie, communicatie en retail, o.a. Vanuit Albert Heijn, Picnic en Wehkamp.

"Overal in de wereld, ook in Nederland, lopen miljoenen kinderen het risico slachtoffer te worden van uitbuiting. En het verontrust me dat de aantallen alleen maar oplopen. Elk kind heeft het recht op een veilige jeugd waarin het kan spelen en kind kan zijn. Dan bieden ze zelf ook weer een goede start aan hun kinderen en dragen ze bij aan een betere wereld voor iedereen"

“Niemand mag kinderen uitbuiten. Een heldhaftige aanpak is noodzakelijk om dit de wereld uit te krijgen. Dat is wat Terre des Hommes al sinds haar oprichting met hart en ziel doet. Op steeds vernieuwende manieren die passen in de tijdsgeest, zoals nu met de strategie om een katalysator te zijn voor systeemverandering. En daarbij de stem van kinderen echt te laten tellen. Ik draag er graag aan bij om heel veel kinderen een vliegende start in het leven te geven."

Met de toetreding van Margreet van Steijn bestaat onze Raad van Toezicht nu uit vijf leden, waaronder ook Marianne Verhaar-Strijbos (voorzitter),  Bas Verheijen, Jordi Bakker en Joost Schutte. De leden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden en hebben geen zakelijke relaties met Terre des Hommes.

Leer onze Raad van Toezicht kennen
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan