Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Nieuwe Terre des Hommes winkel in Goes

28 december 2022

De winkel van Terre des Hommes in Goes verhuist naar het centrum. Begin januari openen wij onze nieuwe shop aan de Lange Kerkstraat 17. Iedereen is van harte welkom op deze A-locatie, om te winkelen of om mooie spullen te doneren.

Nieuwe Terre des Hommes winkel in Goes

Shoppen voor het goede doel

In Goes zijn alle gedoneerde spullen zijn inmiddels ingepakt op de oude locatie aan de Koningsstraat. Momenteel werkt het vrijwilligersteam met man en macht om de nieuwe winkel in te richten. Winkelcoördinator Sisca Waltman: “Het is hard werken maar het gaat zeker lukken. De centrale locatie is een groot pluspunt en de inrichting van de winkel is aantrekkelijker voor klanten.” 

Bij Terre des Hommes kun je met een goed gevoel winkelen. Met iedere aankoop draag je bij aan de strijd tegen kinderuitbuiting en tegelijkertijd help je mee met het hergebruik van leuke spullen. Dat maakt het extra leuk om te neuzen tussen de aangeboden dameskleding, boeken, woondecoratie en andere artikelen van goede kwaliteit.

Doneer spullen en strijd mee

Sisca Waltman en Ineke Rinsema van Terre des Hommes winkel Goes roepen alle Bevelanders op om - als ze tijdens de feestdagen hun huis opruimen - mooie spullen die ze niet langer gebruiken, te doneren aan Terre des Hommes. Dat kan van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Zie de winkelgegevens voor meer informatie. Ook daarmee strijd je mee tegen kinderuitbuiting. Een mooie gedachte!

Terre des Hommes telt 43 winkels verspreid over het hele land. De winkels van Terre des Hommes verkopen gebruikte en nieuwe  spullen die gedoneerd worden door publiek en bedrijven en draaien volledig op vrijwilligers. 

De opbrengsten van onze winkels komen ten goede aan de projecten van Terre des Hommes.  De organisatie heeft projecten in Oost-Afrika, Azië, Midden-Oosten én Nederland en strijdt tegen onder andere seksuele uitbuiting van kinderen, kinderhandel, kinderarbeid en kindhuwelijken. 

Vind een winkel bij jou in de buurt
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan