Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Spreekbeurtpakket voor een unieke spreekbeurt over kinderuitbuiting

19 april 2023

Uniek spreekbeurtonderwerp nodig? Wij helpen je graag op weg met ons spreekbeurtpakket over kinderuitbuiting. Terre des Hommes is een goed doel dat er alles aan doet om kinderuitbuiting te stoppen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Kinderarbeid, kindermisbruik en seksuele uitbuiting zijn voorbeelden van kinderuitbuiting.

Ga naar spreekbeurt pagina
Wij helpen je graag op weg met ons ons spreekbeurtpakket over kinderuitbuiting.

Uniek spreekbeurtonderwerp nodig?

Terre des Hommes is een goed doel dat er alles aan doet om kinderuitbuiting te stoppen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Kinderarbeid, kindermisbruik en seksuele uitbuiting zijn voorbeelden van kinderuitbuiting.

Wij komen ook op voor de rechten van kinderen en wij leren kinderen wat hun rechten zijn. Wil je graag een spreekbeurt over een van deze onderwerpen geven? Dan helpen we je graag op weg met alles wat je nodig hebt.

Op deze pagina vind je alle spreekbeurtinformatie. Zo kun je aan al je klasgenoten vertellen waarom kinderuitbuiting moet stoppen!

Ga naar spreekbeurt pagina

6 tips voor het geven van een goede spreekbeurt

We geven je bij het spreekbeurtpakket ook 6 tips voor het geven van een goede spreekbeurt.

Wist je bijvoorbeeld al dat het best wel belangrijk is hoe je staat? Dat klinkt misschien een beetje gek maar als je goed rechtop staat met je voeten stevig op de grond, kun je beter je verhaal vertellen. 

Word je zenuwachtig en weet je even niet meer wat je ook alweer wilde vertellen? Geeft niets! Weet dat iedereen het spannend vindt om een spreekbeurt te houden. Haal gewoon even diep adem en zeg dat je het spannend vindt. Je zult zien dat je je gelijk wat beter voelt!

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan