Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Tjipke Bergsma benoemd als lid Raad van Toezicht Terre des Hommes

11 juli 2023

Wij zijn verheugd Tjipke Bergsma als nieuw lid van de Raad van Toezicht van Terre des Hommes Nederland te verwelkomen. "Het is me een genoegen dat ik na mijn periode als interim-directeur gevraagd ben betrokken te blijven bij deze mooie organisatie."

Ruime ervaring in de sector

Van 1 december 2021 tot 31 december 2022 was Tjipke aangesteld als interim-directeur bij Terre des Hommes. In die periode heeft Tjipke een grote bijdrage geleverd aan het formuleren van een nieuwe strategische richting en het stroomlijnen van de organisatiestructuur. 

"Met volle overtuiging draag ik graag mijn steentje bij"

Tjipke is een ervaren toezichthouder en brengt als voormalig directeur van onder meer War Child en Plan International Nederland, ruim dertig jaar waardevolle kennis en ervaring in de sector met zich mee. Zijn expertise op het vlak van programmaontwikkeling en -implementatie en leiderschap in de sector is een mooie toevoeging voor onze Raad van Toezicht. Tjipke zegt hierover: "Het is me een genoegen dat ik na mijn periode als interim-directeur gevraagd ben betrokken te blijven bij deze mooie organisatie. Met volle overtuiging over de koers van de organisatie en het sterke team draag ik nu als lid van de Raad van Toezicht graag verder mijn steentje bij."

Met de toetreding van Tjipke Bergsma bestaat onze Raad van Toezicht nu uit zes leden, waaronder ook Marianne Verhaar-Strijbos (voorzitter),  Bas Verheijen, Jordi Bakker, Joost Schutte en Margreet van Steijn.
De leden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden en hebben geen zakelijke relaties met Terre des Hommes.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan