Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werken

Geef groots

Strijd mee tegen kinderuitbuiting met een bijzonder gift. Help mee als stichting, bedrijf of particulier. Verbind je naam aan een van onze projecten. Maak je gift meer waard: geef met belastingvoordeel of laat je idealen voortleven met een nalatenschap als ‘toegift’. Samen maken we meer impact.

Geef groots

Met een grote gift maak je meer impact in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. We kunnen meer kinderen beschermen, naar school laten gaan en een betere toekomst bieden.

Doneer eenmalig of regelmatig

Geef met belastingvoordeel

Maak je gift meer waard: geef met belastingvoordeel. Leg je gift voor minimaal 5 jaar vast. En trek deze af van je belasting. Zo kun je meer geven, terwijl minder betaalt. Hoe? Wij vertellen het je graag.

Nalaten

Strijden tegen kinderuitbuiting kan ook als u er niet meer bent. Met uw nalatenschap. Neem Terre des Hommes op in uw testament. En kom nog een keer op voor wat u belangrijk vindt. Terre des Hommes hoeft als ANBI geen belasting te betalen over uw gift.

Fonds op naam

Een mooie manier om groots te geven is met een fonds op naam. Deze is ook toegankelijk voor bijdragen van anderen. Bijvoorbeeld van familieleden, vrienden en collega’s.

Richt een fonds op naam op ter nagedachtenis van iemand. Of om als bedrijf uit te spreken dat jullie het werk van Terre des Hommes steunen.

Jouw fonds op naam kan worden gekoppeld aan een of meerdere van onze specifieke projecten. ‘Oormerken’ heet dat. Zo ontstaat meer betrokkenheid en kunnen de projecten langer draaien. 

Strijd mee met het hele bedrijf

Veel bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid als grootse gever van Terre des Hommes. Benieuwd wat jouw bedrijf kan bijdragen aan de strijd tegen kinderuitbuiting? We informeren je graag. 

Persoonlijk advies

Donaties waarbij veel geld gemoeid is, verdienen aandacht van een van onze relatiemanagers. Zij kennen Terre des Hommes goed en adviseren je graag over alle mogelijkheden. 

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden