Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Geef groots

Strijd mee tegen kinderuitbuiting met een bijzondere gift. Help mee als stichting, bedrijf of particulier. Verbind je naam aan een van onze projecten. Maak je gift meer waard: geef met belastingvoordeel of laat je idealen voortleven met een nalatenschap als ‘toegift’. Samen maken we meer impact.

Samen maken we meer impact.

Doneren als particulier

Als particulier kun je doneren aan een goed doel zoals Terre des Hommes. Zo kun je een positieve impact hebben op het leven van kwetsbare kinderen wereldwijd. Jouw donatie, hoe groot of klein, maakt het verschil in het bieden van bescherming, educatie en gezondheidszorg. En biedt kansen aan kinderen die te maken hebben met uitbuiting en armoede. Strijd mee tegen kinderuitbuiting.

Nalaten
Strijden tegen kinderuitbuiting kan ook als je er niet meer bent, met je nalatenschap. Neem Terre des Hommes op in je testament en kom nog een keer op voor wat je belangrijk vindt. Je wens leeft voort. Terre des Hommes hoeft als ANBI geen belasting te betalen over je nalatenschap. Je nalatenschap zal volledig ten goede komen aan de strijd tegen kinderuitbuiting. Lees hier meer over schenken en nalaten. 

Fonds op naam
Een mooie manier om groots te geven is met een fonds op naam. Deze is ook toegankelijk voor bijdragen van anderen. Bijvoorbeeld van familieleden, vrienden en collega’s. Richt een fonds op naam op ter nagedachtenis van iemand. Of om als bedrijf uit te spreken dat jullie het werk van Terre des Hommes steunen. Jouw fonds op naam kan worden gekoppeld aan een of meerdere van onze specifieke projecten. Zo ontstaat er meer betrokkenheid en kunnen de projecten langer draaien. Lees hier meer over fonds op naam.

Een van die fondsen is het New Future Fund.
“(Seksuele) uitbuiting moet elk kind bespaard blijven. Met die gedachte hebben wij ons New Future Fund opgericht. Zo willen wij als familie bijdragen aan een betere toekomst voor kwetsbare kinderen”, zegt Marjan van Breen over hun Fonds op Naam. “Mijn man Gerard en ik hebben gekozen voor een Fonds op Naam omdat je zo op een bewuste en gerichte manier kunt doneren. Onze visie, kernwaarden en persoonlijke prioriteiten vormen hierbij het uitgangspunt." Lees meer over het persoonlijke fonds van de familie Van Breen.

Periodiek schenken met belastingvoordeel
Maak je gift meer waard: geef met belastingvoordeel. Leg je gift voor minimaal 5 jaar vast. En trek deze af van je belasting. Zo kun je meer geven, terwijl je minder betaalt. Hoe? Wij vertellen het je graag. Lees hier meer over periodiek schenken met belastingvoordeel.

Over schenken en nalaten
Periodiek schenken met belastingvoordeel

Zakelijk doneren

Zakelijk doneren aan het goede doel is niet alleen een manier om maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Je levert ook een positieve impact op de levens van kinderen. Bedrijven kunnen hun betrokkenheid tonen door financiële steun te bieden, partnerschappen aan te gaan of hun middelen en expertise in te zetten voor het verbeteren van het leven van kwetsbare kinderen.

Zakelijke donaties versterken ook de band met klanten en medewerkers. Wie is er nu niet trots op een werkgever of bedrijf die probeert de wereld te verbeteren? Lees hier meer over impact maken met je bedrijf.

Blijf op de hoogte van ons werk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt updates van onze werkzaamheden, krijgt boeiende verhalen uit het veld en bent helemaal up-to-date van ons werk.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan