Terre des Hommes logo
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
Doneer
Strijd mee
HomeOnze missieWat we doenOnze winkelsZoekenDoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio's

Geef groots

Strijd mee tegen kinderuitbuiting met een grote gift. Doneer als stichting, bedrijf of particulier. Verbind je naam aan een of meerdere van onze projecten. Geef groots. Samen maken we meer impact.

Strijd mee met een grote gift

De wereldwijde strijd tegen uitbuiting van miljoenen kinderen vergt helaas een lange adem. Een grote gift zorgt ervoor dat onze projecten kunnen groeien en we meer kinderen kunnen helpen.

Met uw stichting, bedrijf of als particulier kunt u uw naam verbinden aan ons werk. Door gericht projecten te steunen met een grote gift. Een zo een betrokken samenwerking met ons aan te gaan. 

Terre des Hommes bestrijdt armoede, biedt onderwijs, zorg en bescherming. En we voeren acties om publiek en bestuurders te bereiken.

We beschermen kinderen tegen uitbuiting. Omdat ze daar recht op hebben. Een universeel recht. Afgesproken in de Verenigde Naties. 

We werken nooit alleen, maar altijd samen met familie, omgeving en lokale partners. Zo bereiken we tastbare resultaten. Resultaten die dankzij onze donateurs mogelijk zijn. Strijd mee.

Geef groots

Met een grote gift maak je meer impact in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. We kunnen meer kinderen beschermen, naar school laten gaan en een betere toekomst bieden.
Doneer 1 keer of regelmatig.

Geef met belastingvoordeel

Maak je gift meer waard: geef met belastingvoordeel. Leg je gift voor minimaal 5 jaar vast. En trek deze af van je belasting. Zo kun je meer geven, terwijl minder betaalt. Hoe? Wij vertellen het je graag. Over doneren met voordeel. 

Fonds op naam

Een mooie manier om groots te geven is met een fonds op naam. Deze is ook toegankelijk voor bijdragen van anderen. Bijvoorbeeld van familieleden, vrienden en collega’s.

Richt een fonds op naam op ter nagedachtenis van iemand. Of om als bedrijf uit te spreken dat jullie het werk van Terre des Hommes steunen.

Jouw fonds op naam kan worden gekoppeld aan een of meerdere van onze specifieke projecten. ‘Oormerken’ heet dat. Zo ontstaat meer betrokkenheid en kunnen de projecten langer draaien. Meer over fonds op naam.

Corporate Foundation

Veel bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid als grootse gever van Terre des Hommes. Benieuwd wat jouw bedrijf kan bijdragen aan de strijd tegen kinderuitbuiting? We informeren je graag. Bekijk onze pagina voor bedrijven.

Persoonlijk advies

Donaties waarbij veel geld gemoeid is, verdienen aandacht van een van onze relatiemanagers. Zij kennen Terre des Hommes goed en adviseren je graag over alle mogelijkheden. 

Neem vrijblijvend contact op!
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieRegio'sLanden
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden