Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen

Werken bij

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen. Betaald of vrijwillig, als medewerker van Terre des Hommes draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. Strijd mee. Stop de uitbuiting van kinderen. Bekijk de vacatures.

Vacatures

Stagiaire Marketing & Fondsenwerving

Wil jij samen met ons mee strijden tegen kinderuitbuiting en wil jij werkervaring opdoen in een internationale organisatie die zich dagelijks inzet voor een wereld waarin kinderen veilig op kunnen groeien? Kom dan stage lopen bij Terre des Hommes!

Bekijk de vacature

Regiocoördinator winkels & vrijwilligers randstad

Ben je ondernemend en ben je goed in staat mensen te motiveren? Heb je retailkennis en affiniteit met vrijwilligerswerk? Ben je initiatiefnemer en kun je goed organiseren? Wij hebben een uitdagende functie voor je!

Bekijk de vacature

Finance intern

Are you passionate about finance and do you have an eye for detail? Would you like to learn new skills while contributing to our work to end child exploitation? Become an intern at the Finance Team of Terre des Hommes!

Bekijk de vacature

Regiocoördinator winkels & vrijwilligers Regio Noord

Houd je van duurzame retail, bouw je graag mee aan iets nieuws? Ben je een mensen mens én houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan horen wij graag van je!

Bekijk de vacature

Manager Volunteer Management

Heb jij kennis van innovatief vrijwilligers management? En ervaring met het coachen en ontwikkelen van vrijwilligers? Ben jij een verbinder en communicatief? Dan hebben wij een interessante positie voor jou!

Bekijk de vacature

Coördinator winkels & vrijwilligers

Houd je van duurzame retail, word je gelukkig van teams de nodige support te geven en bouw je graag mee aan iets nieuws? Ben je daarnaast een mensen mens én houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Lees dan even verder.

Bekijk de vacature

Teamleider Fondsenwerving

Heb jij een hart voor kinderrechten én voor direct marketing en fondsenwerving? Kun jij verbinden en activeren? Wil jij samen met ons strijden tegen kinderuitbuiting? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je als Teamleider Fondsenwerving.

Bekijk de vacature

HR Officer

Is het realiseren van een gedegen HR administratie jouw kracht? Werk je accuraat en gestructureerd? Kan je vooruitkijken en plannen? Vind je het leuk om de spin in het web te zijn en zowel intern als extern contacten te onderhouden? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je! We zijn op zoek naar een HR Officer (28-32 u/week). Het is een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief!

Bekijk de vacature

Strijd mee als vrijwilliger

Ontmoet nieuwe mensen en doe mooi werk in de strijd tegen uitbuiting van kinderen. Als vrijwilliger bij Terre des Hommes kan je altijd en overal aan de slag. Bijvoorbeeld in een van onze winkels. Ruimte over in je agenda? Zie wat jij kunt doen!

Onze vrijwilliger vacatures
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube