Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

De verkiezingsposters van Terre des Hommes

8 november 2023

Kies voor kinderen! Met deze slogan stapt Terre des Hommes de verkiezingsstrijd voor de Tweede Kamer in. Volgens de kinderrechtenorganisatie wordt er in deze campagnetijd niet of nauwelijks over kinderrechten gesproken. Julie Verhaar, directeur van Terre des Hommes: “Allerlei onderwerpen komen in deze campagnetijd aan bod. Toch missen we een belangrijk thema, die van kinderrechten. Daarom starten we een ouderwetse postercampagne die gericht is op alle politieke partijen.”

Kies voor kinderen!

Kies voor kinderen!

Een aantal van de posters zijn gericht aan de politici en partijen die meedoen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Met de boodschap ‘Kies voor kinderen. Stop kinderarbeid!’, of ‘Kies voor kinderen. Verhoog online veiligheid!’ wil Terre des Hommes de verkiezingen in het voordeel van kinderen beïnvloeden.

Julie Verhaar, directeur van Terre des Hommes: “We eindigen de poster met “Dit had op jullie verkiezingsposter moeten staan”. Want op dit moment speelt er nog zoveel rondom kinderrechten en kinderuitbuiting. Denk alleen aan de hoeveelheid kinderarbeid die er nog steeds is, of over de online veiligheid van kinderen in Nederland en de rest van de wereld. Er is werk aan de winkel, maak er een prioriteit van!"

Dowload de poster en plak deze op!

Behalve de posters die gericht zijn aan de politieke partijen, is er ook nog een variant met ‘Ik kies voor kinderen’.

Wil jij ook een van deze posters gebruiken en op jouw raam plakken? Hier kan je de variant gericht aan de politieke partijen downloaden. En download hier de persoonlijke variant

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan